Συγκινεί ο Αντετοκούνμπο: «Στην Ελλάδα δεν μπορούσα να αγοράσω παπούτσια, τώρα μου τα κάνουν δώρο»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο κορυφαίος Έλληνας μπασκεντμπολίστας με ένα δύσκολο παρελθόν και μία λαμπρή καριέρα.

Οι δηλώσεις του

Όπως υπογράμμισε ο μπασκετμπολίστας «όταν ήμουν στην Ελλάδα δεν μπορούσα να αγοράσω παπούτσια. Σκεφτόμουν ότι αν γίνω παίκτης του ΝΒΑ θα αγοράσω όσα περισσότερα μπορώ. Είναι τρελό ότι αυτά δεν τα αγόρασα ποτέ. Μου τα έκαναν δώρο. Δεν έχω φορέσει σχεδόν ούτε τα μισά απ’ αυτά».

Στο βιβλίο «Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια», της βραβευμένης ρεπόρτερ και αρθρογράφου Μίριν Φέιντερ (εκδ. Διόπτρα), αναφέρεται: «Γιάννης και Θανάσης σπάνια συνυπήρχαν στο παρκέ, αφού είχαν ένα ζευγάρι παπούτσια. Η μόνη λύση ήταν να τα φορούν εναλλάξ. Ο κουμπαράς της οικογένειας δεν άντεχε τέτοιες πολυτέλειες. Αναγκαστικά, ο Γιάννης φορούσε διπλές κάλτσες για να χωρέσει τα πόδια του στα νούμερο 45 παπούτσια του Θανάση. Και στη συνέχεια του τα έδινε για το δικό του παιχνίδι… Οι αγώνες τους, διεξάγονταν τα βράδια της Τρίτης, ο ένας μετά τον άλλον. Τα παπούτσια άρχισαν να διαλύονται. Οι σόλες κόντευαν να ξεκολλήσουν, αλλά τα δύο αδέρφια δεν νοιάζονταν. Με τα κορδόνια σφιχτοδεμένα, το πρόβλημα λυνόταν και τα παπούτσια άντεχαν».

Δείτε το βίντεο

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»