Survivor Spoiler: Το μεγάλο σοκ της Χατζίδου απο το κράξιμο και το πρόβλημα

Ήταν μεγάλο το σοκ. Η Ελένη Χατζίδου μόλις πήρε στα χέρια της το κινητό της αλλά και όταν ενημερώθηκε για το τι γίνεται στην Ελλάδα με την πάρτη της, έπεσε από τα σύννεφα. Δεν περίμενε τέτοια αντιπάθεια από τον κόσμο. Δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε έξω καθώς πίστευε πως κράζοντας δημόσια ένα πρόσωπο που δεν ήταν και τόσο αγαπητό όπως η Σπυροπούλου, θα κέρδιζε πόντους αλλά και την εκτίμηση όσων ήθελαν πολύ να ταυτιστούν με τα λόγια της τραγουδίστριας.

Ξέχασε όμως το μοντάζ, πως οι παραγωγοί από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι η Ντίνα από την Ρόδο, παρουσίαζαν τον «άψογο» χαρακτήρα της Ντίνας, χωρίς να γκρινιάζει και να απαιτεί όπως έκανε στην κανονική ζωή της.

Και έτσι η Νίτσα έχασε. Και δεν είναι πως έχασε μόνο τα φράγκα αφού αποχώρησε νωρίς, αλλά έκανε και κακό στη δουλειά της.

Μην ξεχνάτε πως είναι τραγουδίστρια. Και πως ο κόσμος που την έκραξε είναι ο ίδιος κόσμος που βγαίνει έξω και επιλέγει τα τα μαγαζιά όπου εμφανίζεται.

Ποιος θα την καλέσει τώρα; Ποιος καλλιτέχνης θα συνεργαστεί μαζί της; Το καλό προφίλ που προσπαθούσε τόσο πολύ να χτίσει… χάλασε. Και δεν είναι και καμία τραγουδίστρια πρώτο όνομα να στηριχτεί στην ιστορία της. Στο κοινό της.

Οπότε δε θέλει και πολύ ο κόσμος για να της ρίξει άκυρο. Και εκείνη μπλέχτηκε στα δίχτυα του Survivor και έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της, μόνη της. Να δούμε αν θα καταφέρει να το γυρίσει όλο αυτό καθώς έχουμε να δούμε ακόμη πολλά…

Το νου σας…
via

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα