Survivor Spoiler 10/3: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα;

Το επεισόδιο της Τρίτης (9/3) στο Survivor τα είχε όλα! Εντάσεις, ανατροπές, φοβερός αγώνας και στο τέλος τέσσερις υποψήφιοι. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Οι κόκκινοι πήγαν στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας φαγωμένοι αλλά και με τη ψυχολογία υπέρ τους. Ως γνωστόν, η κατάσταση στη μπλε ομάδα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, με την κλίκα των Τζέιμς, Άννα Μαρία και Νίκου να είναι κόντρα στην υπόλοιπη ομάδα.

Μετά τη ψηφοφορία της Δευτέρας, ο Νίκος Μπάρτζης βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και όλοι περίμεναν με αγωνία το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα ασυλίας.

Αυτός έγινε χθες (9/3) και ίσως να ήταν ο καλύτερος αγώνας που έχουμε δει στο φετινό Survivor. Οι κόκκινοι βρίσκονταν μπροστά με 8-5 και κάπου εκεί ξεκίνησε η μεγάλη ανατροπή που έγινε με μία απόφαση – ματ του Πάνου Καλλίδη, που έκανε έξαλλη την κόκκινη ομάδα.

Ενώ το σκορ ήταν 9-8 υπέρ των κόκκινων, ο Πάνος Καλίδης πήγε να αγωνιστεί κόντρα στον Γιώργο Ασημακόπουλο. Αν αναλογιστούμε τα σταστικστικά και τη δυναμικότητα των παικτών, ο Γιώργος θα κέρδιζε και θα τελείωνε τον αγώνα. Τότε ο τραγουδιστής προσποιήθηκε τραυματισμό και ενώ οι γιατροί του έδωσαν το «ΟΚ» για να αγωνιστεί, εκείνος δεν το έκανε. Τη θέση του πήρε ο Γιώργος Ταβλαδάκης με τους Μπλε να δέχονται και πέναλτι. Η τακτική των μπλε έφερε αποτέλεσμα με το σκορ να γίνεται 9-9.

Αυτή η απόφαση πείραξε την κόκκινη ομάδα, με τον Γιώργο Κοψιδά να γίνεται έξαλλος και να πετάει με δύναμη τα παπούτσια του, ενώ ακόμα και παίκτες της μπλε ομάδας, δεν συμφώνησαν με αυτή την τακτική.

Στο τέλος χαμογέλασαν οι μπλε και με 10-9 οδήγησαν τους αντιπάλους τους στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί οι παίκτης ψήφισαν ως πρώτη υποψήφια τη Μαριάνθη και ο Κόρο έπρεπε να δώσει ακόμα έναν παίκτη ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας. Εκείνος υπέδειξε τον Τριαντάφυλλο, με την απόφαση αυτή να προκαλεί τα νεύρα και την απογοήτευση του τραγουδιστή, καθώς τον ψήφισε ο φίλος του λέγοντας μάλιστα πως «ο Κόρο και ο Κοψιδάς, θα με βρουν μπροστά τους».

Σύμφωνα με όσα είπε ο Κόρο, ο Τριαντάφυλλος έπιασε κάποιους παίκτες και τους ζήτησε να του πουν να μην τον ψηφίσει, κάτι που τον ενόχλησε. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε όταν η Άννα Μαρία ψήφισε ως τελευταίο υποψήφιο τον Γιώργο από την ομάδα της.

Ποιος αποχωρεί σήμερα;
Τριαντάφυλλος και Νίκος μπορούν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο καθώς θα παραμείνουν στο Survivor. Εκείνοι που θα πρέπει να ανησυχούν είναι οι Γιώργος και Μαριάνθη. Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers που δεν είναι όμως 100% επιβεβαιωμένα, η παίκτρια της κόκκινης ομάδας θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Ξαναλέμε όμως πως δεν είναι 100% επιβεβαιωμένη η πληροφορία αυτή, πάντως η αποχώρηση θα παιχτεί ανάμεσα σε αυτούς τους δύο παίκτες.

via

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα