Survivor Αποκλειστικό: Επιτέλους Όλη η Αλήθεια για το Μισθοφόρο, Το παρασκήνιο και γιατί δεν τον είδαμε ποτέ στο Παιχνίδι!

Πήγε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο, το διαφήμιζε δεξιά και αριστερά, έβγαζε φωτογραφίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και φυσικά με το που έφτασε, προκάλεσε χαμό. Γιατί; Διότι αποκάλυψε τον στίβο μάχης… παντού. Μέχρι και με τον Ατζούν βγήκε φωτογραφία.

Η είδηση ήταν πως ο Κώστας Αναγνωστόπουλος θα έκανε εμφάνιση έκπληξη στο Survivor. Γι’ αυτό και πήγε. Όμως τελικά δεν τον είδαμε.

Ο ίδιος μόλις γύρισε, μίλησε στην εκπομπή της Καινούργιου και είπε πως συζήτησαν κάποια πράγματα με την παραγωγή, η οποία έκρινε τελικά πως καλό θα ήταν να μην εμφανιστεί για να μη γίνει σύγκριση με τους περσινούς. Και νομίζει πως μας έπεισε; Θέλει να μας πει, δηλαδή, πως τα στελέχη της παραγωγής και ο Τούρκος είναι τόσο επιπόλαιοι που τον κάλεσαν έτσι;

Του πλήρωσαν τα έξοδα για να κάνει διακοπες; Όχι. Υπάρχει παρασκήνιο που ο Κώστας κρύβει γιατί δεν μπορεί να αποκαλύψει. Γι αυτό και του έκαναν τη χάρη, όπως είπε, και έβαλαν το μαγιό του στο παιχνίδι των ερωτήσεων.

Για να τον «ανταμείψουν», αφού είχε εκτεθεί παντού ότι θα συμμετείχε. Ο ΣΚΑΙ βέβαια ποτέ δεν έκανε ανακοίνωση. Το θέμα είναι πως δεν τα βρήκαν στην αμοιβή, αλλά δεν μπορεί ούτε αυτός ούτε η παραγωγή να το παραδεχτούν. Αφήστε που κάποιοι επέμεναν από την αρχή να μην μπει καθόλου…

πηγη

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»