Survivor: Αυτό Είναι Το τραγικό λάθος του Μουρούτσου που Έκανε το Twitter να Τον… Σταυρώσει!

Αυτά είναι! Με ένα λάθος από Μουρούτσος, γίνεται…παντόφλας! Αυτό είναι το νέο ψευδώνυμο του Μιχάλη από χθες, γιατί έκανε ένα τεράστιο λάθος. Εκεί που μιλούσαν στο συμβούλιο του survivor για κλίκες και πως τα αγόρια χωρίζονται από τα κορίτσια ώστε να μην παρεξηγηθεί η «παρέα» τους-κάτι που έχουν ξαναπεί καθώς όλοι σχεδόν είναι δεσμευμένοι- ο Μουρούτσος θέλοντας να το ξεκαθαρίσει είπε πως δε θα του άρεσε να κάνει μια βόλτα μόνος του με μια κοπέλα γιατί δεν ξέρει τι μπορεί να βγει προς τα έξω στους τηλεθεατές.

Δηλαδή να μπει για παράδειγμα στο μοντάζ μια ρομαντική μουσική και να τους βαφτίσει η παραγωγή ζευγάρι. Έτσι επέλεξε η ομάδα των Διασήμων να κάνουν περισσότερο παρέα με του άντρες.

Ο Σάκης τότε του λέει:«η Λάουρα είναι ακόμα κοντά μας… έχει επηρεάσει την κατάσταση» με τον Μουρούτσο να απαντά «Κάπως έτσι, δεν θέλω να στεναχωρώ τη Λάουρα αλλά το κάνω και για τα παιδί μου δεν θέλω να δίνω δικαιώματα, αλλά δεν θέλω να στεναχωρώ τη Λάουρα, δεν θέλω να δημιουργώ πρόβλημα στην προσωπική μου ζωή και το κατάλαβαν όλοι στην παρέα».

Τι ήταν να μιλήσει! Πήρε φωτιά το τουίτερ! Εκεί που τον αποθέωναν που ψήφισε τη Ξένια και αποχώρησε κιόλας, τώρα τον καρφώνουν! Και όχι άδικα. Αναφέρονται και στο παιδί του. «Δεν θέλει να δώσει δικαίωμα στο παιδί του και γράφει Λάουρα μέσα σε καρδούλες όταν νικάει;»

«Φαντάζομαι το παιδί του έχει πρόβλημα να τον δει δίπλα σε γυναίκα και όχι όταν είδε που η Δαλάκα είπε να φωνάξουν Έλενα ( το όνομα της κόρης του) και εκείνος είπε όχι, Λάουρα». Φυσικά άρχισαν να γράφουν για το πόσο παντόφλα τρώει από τη Λάουρα «Να αποκαλείται παντόφλας ή παντοφλάκιας» «Ξεφτιλίζει το ανδρικό φύλο» .

Επίσης με αφορμή την παρέα που έκανε εκείνη πέρσι με τον Κοκκινάκη αλλά και το ταξίδι τους πριν λίγες μέρες στην Ύδρα, έδωσαν ρέστα: « Ρε Μουρούτσο η άλλη ταξιδεύει με τον Κοκκινάκη στα νησιά και εσύ δεν θες να βρίσκεσαι δίπλα σε γυναίκα», «Ο Μουρούτσος έγινε ρεζίλι», «Δεν έχει ιδέα ότι κάνει αγκαλίτσες με τον Κοκκινάκη στην Ύδρα, αυτό δεν τον εκθέτει στο παιδί του;», «Αυτός θέλει να προστατεύσει τη σχέση του η οποία πέρσι είχε βδελιάσει στον Κοκκινάκη;».

Και πολλά ακόμη χαριτωμένα… Δείτε τα….

Πηγή: http://blogs.gossip-tv.gr/

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα