Survivor: Αυτό Είναι το πρώτο Μήνυμα της Αγγελικής Κοκαλίτσα Μετά την Αποχώρηση της!

Με ένα μέλος λιγότερο έμεινε από το βράδυ της Τετάρτης η ομάδα των Μαχητών του Surivor, καθώς ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της διαδικασίας αποχώρησης.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στον «τάκο» βγήκαν οι Αγγελική Κοκαλίτσα, Νίκος Θωμάς και Ροδάνθη Καπαρού, με τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώνει πως αποχωρεί η Αγγελική.

Η παίκτρια, που από το πρώτο κιόλας επεισόδιο δεν είχε κρύψει τα παράπονα και την γκρίνια της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει κλίκα και η ίδια δεν νιώθει μέλος της ομάδας, μίλησε ελάχιστα και ο τόνος της φωνής της έδειχνε την ενόχλησή της.

«Ήμουν προετοιμασμένη και για το θετικό και για το αρνητικό αποτέλεσμα. Χαίρομαι πάρα πολύ που μπήκα στο Survivor και έστω που έφτασαν μέχρι εδώ. Καλή επιτυχία σε όλους», είπε κοφτά, με τον παρουσιαστή να την παροτρύνει να μιλήσει κι άλλο, ρωτώντας την αν θα ήθελε να συνεχίσει στο παιχνίδι και αν θα ήθελε να πει κάτι στους συμπαίκτες της. «Ήθελα να συνεχίσω περισσότερο, αλλά ήμουν προετοιμασμένη και για το αρνητικό αποτέλεσμα. Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες μου καλή επιτυχία, να βάλουν τα δυνατά τους και να συνεχίσουν έτσι, δυνατοί και με το στόχο τους», πρόσθεσε η Αγγελική και αποχώρησε.

Η ιδια ανεβασε σημερα στον προσωπικο της λογαριασμο στο instagram την πρωτη φωτογραφια μετα την αποχωρηση της με ενα γλυκο μηνυμα.
απολαυστε την

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα