Survivor 4: Αυτό είναι το σχέδιο των Κόκκινων για να διώξουν τον Τριαντάφυλλο

Δύσκολα είναι τα πράγματα για την Κόκκινη ομάδα στο Survιvor 4 μετά την αποχώρηση του Παπαδόπουλου και αυτό γιατί παραμένει στο παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος, που είναι αγωνιστικά ο πιο αδύναμος παίκτης. Ο Ντάφυ, το τελευταίο διάστημα έπαιζε μαζί με τον Κώστα στα αγωνίσματα και έφερνε ορισμένες νίκες. Πλέον όμως τα ματσαρίσματα του θα γίνονται με γρήγορους και θα έχει λιγότερες έως μηδαμινές ευκαιρίες να φέρει πόντο για τους Κόκκινους.

Όπως λοιπόν πληροφορηθήκαμε οι Κόκκινοι βρήκαν ένα σχέδιο για να κάνουν το κοινό να διώξει τον τραγουδιστή, αφού ξέρουν πως όσες φορές και να το βγάλουν στον τάκο, εκείνος θα παραμένει μέσα, αφού έχει φανατικούς θαυμαστές που θα συνεχίσουν να τον ψηφίζουν.

Αυτό είμαι το σχέδιο της Κόκκινης ομάδας για να διώξει τον Τριαντάφυλλο από το Survivor 4
Ο Ηλίας και Καρολίνα που είναι και τα “μυαλά” των Κόκκινων έχουν αποφασίσει να βάλουν τον Τριαντάφυλλο να συγκρουστεί με τον Τζέιμς Καφετζή, που ήδη το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο. Δηλαδή με λίγα λόγια, θα τον κάνουν να φανεί ο κακός και ο Τζέιμς το θύμα.

Ο Τζέιμς λοιπόν που έχει επίσης πολλούς θαυμαστές πίσω στην Ελλάδα θα καταφέρει να τον βγάλει εκτός Survivor 4, όπως έκανε και με τον Αλέξη Παππά!

Εδώ μάλιστα που τα λέμε, το σχέδιο αυτό είναι πολύ έξυπνο!

youweekly

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»