Survivor 4 – Αποκλειστικό: Το Ξέσπασμα Της Μαριαλένας Πίσω Από Τις Κάμερες

Φανταστείτε πόσο νευριασμένη ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με την είσοδο του πρώην της με τη νυν του στο παιχνίδι που και με μοντάζ δεν κατάφερε η παραγωγή να κρύψει τα νεύρα της!

Από την μια αυτό ήθελε να πετύχει από την άλλη όμως η κατάσταση ξέφυγε! Λίγο έλειψε να οδηγηθεί σε φιάσκο η απόφαση του Ατζούν να βάλει στο Survivor και στη μπλε ομάδα τον Σάκη Κατσούλη και την Χριστίνα Κεφαλά! Κι αυτό; Διότι λίγο έλειψε να χάσει την Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Η γυμνάστρια από την πρώτη στιγμή που είδε τον Σάκη μπροστά της “πάγωσε” σχεδόν δεν τον χαιρέτησε και αμέσως έφυγε για την παραλία μόνη της! Εκεί έγινε το έλα να δεις!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr άνθρωποι της παραγωγής την πλησίασαν για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται και εκείνη εν βρασμό ψυχής τους έκανε επίθεση και έδειχνε αποφασισμένη να τα μαζέψει όλα και να αποχωρήσει από το Survivor!

Έξαλλη η Μαριαλένα
“Τέλος, φεύγω! Είναι γελοίο όλο αυτό” – Έξαλλη η Μαριαλένα
Ποιος είδε την Μαριαλένα και δεν φοβήθηκε! Αρχικά να σας τονίσουμε πως το επεισόδιο αυτό έχει γυριστεί την περασμένη Πέμπτη, δηλαδή πριν από 4 ημέρες! Εκεί είδαμε την Μαριαλένα να γίνεται έξαλλη με την εξέλιξη αυτή. Η ίδια θεώρησε ασέβεια από την παραγωγή να της κάνει κάτι τέτοιο, διότι δύο μήνες μέσα στο παιχνίδι έχει ανεχτεί τα πάντα και σίγουρο όλο αυτό μόνο προς το χειρότερο μπορούσε να επηρεάσει την ψυχολογία της!

“Σηκώνομαι και φεύγω τώρα! Δεν με σεβαστήκατε καθόλου. Δεν ξέρετε τι έχω περάσει εγώ μ’ αυτόν τον άνθρωπο”, ήταν αρχικά τα λόγια της Μαριαλένας ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr η ίδια ζήτησε τουλάχιστον να την αλλάξουν ομάδα! Μάλιστα η Μαριαλένα φαίνεται να μην μπορούσε να ηρεμήσει για ώρες, ενώ έδειξε λίγο καλύτερα όταν έπαιξαν ποδόσφαιρο! Εκεί ξεχάστηκε αφέθηκε και θυμήθηκε καλές στιγμές με τον Σάκη! Ωστόσο το σίγουρο είναι πως οι επόμενες μέρες είναι αρκετά κρίσιμες για την ίδια και το μέλλον της στο παιχνίδι! Εμείς δεν αποκλείουμε να έχουμε… ανατροπή!

via youweekly

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»