Στον Εισαγγελέα Ανηλίκων τώρα η κ. Μπάρμπα. Δείτε ΤΙ Έχει Γίνει.Τι συμβαίνει; (Εικόνες)

Οι εικόνες έφτασαν στο γραφείο μου πρίν απο λίγο. Σε αυτές πρωταγωνιστεί μια μητέρα η οποία μαζί με την μεγαλύτερη κόρη της βρέθηκε στην Εισαγγελια Ανηλίκων προκειμένου να προστατευσει το μικρότερο παιδί της. Δεν έχει σημασία τι δουλειά κάνει, ποια είναι απο που κρατάει η σκούφια της. Σημασία έχει πώς ο γιός της, την Πέμπτη το μεσημέρι δέχτηκε απειλή με σουγιά απο συμμαθήτριά της μέσα στο σχολείο. Μέσα στον προαύλιο χώρο του γυμνασίου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

Τι συνέβη; Στο προτελευταίο διάλλειμα ο νεαρός είχε μια παρεξήγηση με μια άλλη νεαρή κοπέλα. Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία χωρίς κανένα λόγο η κοπέλα του επιτέθηκε τον έπιασε απο τον λαιμό και του κατάφερε γρατζουνιές στο πρόσωπο. Όταν ο νεαρός ζήτησε τον λόγο για την αναίτια επίθεση μια άλλη μαθήτρια γυμνασίου-φίλη της νεαρής που του επιτέθηκε- έβγαλε σουγια τον απείλησε και του είπε “Ξέρεις ποια είμαι εγώ ρε;”.
Ο νεαρός μετά το περιστατικό πήγεστον Διευθυντή του σχολείου ο οποίος αντί να ψάξει περαιτέρω το περιστατικό αμφισβήτησε τα λεγόμενα του μαθητή, ενώ υπήρχαν μάρτυρες που είδαν την σκηνή.
Μάλιστα ο εκπαιδευτικός δεν θεώρησε σκόπιμο ή ακόμα αμόκα και υποχρέωση του να ενημερώσει τους γονείς. Την επόμενη ημέρα οι γονείς του θύματος επισκέφτηκαν το σχολείο ενημέρωσαν τους καθηγητές οι οποίοι είχαν άγνοια για το περιστατικό. Τόσο οι καθηγητές αλλά και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων.
Η κ. Ευαγγελία Μπάρμπα ζήτησε απο την Εισαγγελία να προστατεύσει το παιδί της και να φροντίσει ώστε να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο παιδί με το μαχαίρι απο το σχολείο. Η εισαγγελέας ώς αναρμόδια ζήτησε απο την μάνα να μιλήσει με δικηγόρο και να καταγγείλει το γεγονός στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Το θέμα είναι σε εξέλιξη
ΠΗΓΗ: NASSOSBLOG, via

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»