«Στο τρένο καμάρωνα τις δίδυμες…»: Συγκλονίζει η μαρτυρία της Ελένης, επιβάτιδας του μοιραίου τρένου στα Τέμπη

Η εκπομπή Το Πρωινό, παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες, μια μαρτυρία, μιας γυναίκας που σώθηκε από την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη. Η ίδια χαρακτηριστικά, μίλησε για τις δίδυμες κοπέλες αλλά και για την τηλεφωνική υποστήριξη η οποία στην ουσία δεν υπάρχει.

Η μαρτυρία της κυρίας Ελένης

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Θυμάμαι αυτά τα κοριτσάκια τα δύο, έβγαζαν φωτογραφίες στον Παλαιοφάρσαλο, κούκλες ήταν. Είμαι μάνα και τα καμάρωνα τα κορίτσια. Καθόμουν εκεί και τα χαιρόμουν όλα τα παιδάκια, στα πανεπιστήμιά τους πήγαιναν.

Ο θάνατος, οι μυρωδιές… θάνατος, θάνατος, θάνατος… Δεν έχω βοήθεια από πουθενά, θέλω βοήθεια, φοβάμαι τη νύχτα, χωρίς χάπι δεν κοιμάμαι. Στο τηλέφωνο ψυχολογικής υποστήριξης αλλάζει κάθε μέρα άλλος άνθρωπος. Μπορώ να λέω το πρόβλημά μου κάθε μέρα σε άλλο άτομο; Ο ψυχολόγος, ο ψυχίατρος είναι προσωπικός. Κάθε μέρα να σας παίρνει ένα κοριτσάκι και να σας λέει “Πώς είστε; Κάντε εκείνο”.

Δεν θα ξαναμπώ ποτέ σε τρένο», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Ελένη.

Δείτε το video:

Related posts

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα