«Στο ποτάμια αριστερά, στα 5 μέτρα»: Ραγδαίες εξελίξεις για τη σορό του μικρού Άλεξ

16 χρόνια μετά τον θάνατο του μικρού Άλεξ, οι Αρχές και φυσικά η Αγγελική Νικολούλη ερευνούν νέα ευρήματα για την υπόθεση με τις εξελίξεις να σοκάρουν.

16 χρόνια μετά ανοίγει η υπόθεση

Η εκπομπή ξεκίνησε με τις δηλώσεις ενός μάρτυρα ο οποίος ανέφερε όσα είχε καταθέσει στις Αρχές:«Τα παιδιά τότε με δυσκολέψανε, γιατί κατέβαινα με ένα φορτηγάκι και ο δρόμος είχε χιόνια. Kαι λέω τι κάνουνε τώρα, θα βγουν μπροστά μου, γιατί τέλειωνε το πεζοδρόμιο σ’ εκείνο το σημείο. […] Σκέφτηκα “πώς θα σταματήσω το φορτηγάκι; Τι κάνουν τα παλιόπαιδα;” Οι τέσσερις κρατούσαν το καρότσι και ο πιο μικρός έτρεχε μπροστά τους. Από αυτό που είδα εγώ, φαινόταν ένα πόδι να εξέχει. “Ωχ” λέω, “ωραίο παιχνίδι διάλεξαν, άμα τους φύγει αυτός στο καρότσι, δε θα μείνει τίποτα”.

Aπό την πλευρά της η δημοσιογράφος άφησε να εννοηθεί ότι γνωρίζει πού έχουν τον Άλεξ. Συζητήθηκε επίσης πολύ στο Twitter όσα ανέβαιναν σε κλειστό γκρουπ του «Τούνελ» στο Facebook, με όνομα Aggeliki Nikolouli (fans group).«Κάτι γίνεται εκεί τώρα να το τσεκάρουμε. Υπάρχει μια περίεργη κίνηση εκεί σε έναν χώρο στην παλιά εβραϊκή συνοικία. Να δούμε αν συμβαίνει εκεί κάτι, αυτό που μας ενημερώνουν, γιατί αν συμβαίνουν αυτά είναι περίεργα και παράξενα και μπορεί να χρειαστεί και η παρέμβαση εισαγγελέα αν συμβαίνουν τέτοια ώρα αυτά.»«Έρχεται η μία πληροφορία μετά την άλλη», είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη που ζητούσε από τις αρχές να κάνουν ξανά έρευνα έστω μετά από τόσα χρόνια.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα