Στο πλευρό της όλοι: Κύμα συμπαράστασης στη Σοφία Ζαχαράκη μετά το σεξιστικό σχόλιο του Τζήμερου

Στο πλευρό της Σοφίας Ζαχαράκη οι χρήστες του Twitter και όχι μόνο, μετά από τα σχόλια του Θάνου Τζήμερου εις βάρος της και εις βάρος των γυναικών.

Όλοι στο πλευρό της

«Κύμα» συμπαράστασης στη Σοφία Ζαχαράκη ξεσήκωσε το χυδαίο σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε από τον Θάνο Τζήμερο, με πλήθος χρηστών των social media να τάσσονται στο πλευρό της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θάνος Τζήμερος, σε ανάρτησή του, την οποία φέρεται να διέγραψε μετά, ανέφερε μεταξύ άλλων για την κ. Ζαχαράκη: «Ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής μια άγαμη άτεκνη, για να αρχίσουμε να γεννάμε. Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα».

Το post εντόπισαν άλλοι χρήστες των social media και το αναδημοσιεύουν επικρίνοντας τη συγκεκριμένη θέση. Ο Θάνος Τζήμερος προχώρησε σε δεύτερο post μην ανασκευάζοντας ουσιαστικά τα όσα έγραψε, αντίθετα συνεχίζει στο ίδιο πνεύμα. Παραλληλίζει δε τη διαχείριση θεμάτων που αφορούν την οικογένεια και τον τρόπο ζωής με τον… στρατό.

«Κάθε άνθρωπος θα πρέπει να κρίνεται για τις ικανότητες, τις ιδέες, το έργο του και προφανώς όχι για το φύλο του και το εάν έχει παντρευτεί ή έχει παιδιά. Ξανά με τα αυτονόητα. Μαζί με τη Σοφία Ζαχαράκη απέναντι στη χυδαιότητα», αναφέρεται σε ανάρτηση στο Twitter.

Δείτε τα σχόλια

Related posts

Σαν σήμερα 19 Μαΐου: Η Γενοκτονία των Ποντίων στη σκληρότερη φάση της

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»