Στο νοσοκομείο 12χρονο παιδί με τραύματα: Κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα και τη μητριά του

Στο ΠΑΓΝΗ μεταφέρθηκε το περασμένο Σάββατο ένα 12χρονο παιδί το οποίο έφερε τραύματα στο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο αυτί.

Τι ανέφερε στους αστυνομικούς

Στη διάρκεια της νοσηλείας του, το παιδί ενημέρωσε τους γιατρούς ότι είχε χτυπηθεί από τους γονείς του και εξαιτίας αυτών των χτυπημάτων, προήλθαν και τα τραύματα. Σημειώνεται επίσης ότι εκτός των τραυμάτων, το παιδί βρέθηκε από τους γιατρούς λιποβαρές.

Οι γιατροί άμεσα ενημέρωσαν την αστυνομία για το συμβάν και ξεκίνησε η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδί τραυματίστηκε. Το συμβάν έγινε σε χωριό στη Βιάννο Ηρακλείου, ωστόσο η αστυνομία δεν προέβη σε σύλληψη, αφού είχε εκπνεύσει το αυτόφωρο, όταν το παιδί κατήγγειλε το περιστατικό.

Οι γονείς του παιδιού είναι αλβανικής καταγωγής και σύμφωνα με το flashnews, ο πατέρας του παιδιού συζεί με τη σύντροφό του.

Για το συμβάν έχει πλέον ενημερωθεί και ο εισαγγελέας ενώ η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο των καταθέσεων. Σε κάθε περίπτωση, το παιδί είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του τοπικού μέσου συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Παιδοψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου, έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση.

Related posts

Τρόμος σε πτήση για Αθήνα – Πρόβλημα με την πόρτα του αεροπλάνου

Θεσσαλονίκη: «Τα σκυλιά δάγκωσαν την μnριαία αρτηρία» – Εικόνες από το σπίτι μετά τη φονıκή επίθεση

Αυτός είναι ο καθοδηγητής της επίθεσης στο Ρέντη – Ο 25χρονος με βαρύ ποινικό αθλητικής βίας