Στο φως τελευταίο μήνυμα Ειρήνης Λαγούδη: Τι σοκαριστικό έγραψε, σε ποιον το έστειλε

Τι έγραψε στο τελευταίο μήνυμα η Ειρήνη Λαγούδη;

Σοκαριστικές αποκαλύψεις βγαίνουν στο φως κάθε ώρα, κάθε στιγμή, όσον αφορά το μυστήριο που τυλίγει την υπόθεση της 44χρονης μητέρας, Ειρήνη Λαγούδη.

Οι τελευταίες αποκαλύψεις έγιναν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα», όταν έβγαλε στον αέρα τον δικηγόρο της οικογένειας της 44χρονης, Ειρήνη Λαγούδη, Βασίλη Ταουξή.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη μεταξύ άλλων ανέφερε, ότι βρέθηκε το τελευταίο μήνυμα που έστειλε από το κινητό της η 44χρονη μητέρα.

Το μήνυμα στάλθηκε σε άτομο που είναι άμεσα συνδεδεμένο και με την Ειρήνη Λαγούδη αλλά και με την υπόθεση του θανάτου της και είναι το εξής:

«Κλείνω το κινητό και τέλος»

Επιπλέον η Αστυνομία ενημέρωσε ότι πριν λίγες ώρες ενεργοποιήθηκε το viber της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, ενώ προσπαθούν να εντοπίσουν από πού έγινε αυτό, ενώ ζητούν και την άμεση άρση κινητού τηλεφώνου συγκεκριμένου κρίσιμου για την υπόθεση ατόμου.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της υπόθεσης, Βασίλης Ταουξής είναι αρκετά προβληματισμένος, κατά πόσο είναι αληθές το μήνυμα της 44χρονης και αν όντως το έστειλε η ίδια ή το έστειλε κάποιος άλλος για να θολώσει τα νερά.

Σύμφωνα επίσης, με αστυνομικές πηγές, η Ειρήνη Λαγούδη φαίνεται να είχε δώσει σε κοντινό της πρόσωπο τους κωδικούς της σε διάφορους λογαριασμούς social media της ίδιας.

Πηγή

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα