Στην ουρά για να προσκυνήσουν την Χάρη της: Πλήθος κόσμου στη Μητρόπολη Αθηνών για την εικόνα της Παναγίας του Άξιον Εστί

Για μια ακόμη ημέρα, πάνω από 2.000 άνθρωποι περίμεναν υπομονετικά στην ουρά για να προσκυνήσουν την Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» στη Μητρόπολη Αθηνών.

Η μεγάλη προσέλευση των πιστών έχει καταγραφεί από την προηγούμενη Τετάρτη, οπότε και έφτασε στη χώρα μας η εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» από το Άγιο Όρος στη Μητρόπολη. Υπολογίζεται ότι, έως τώρα, την εικόνα έχουν προσκυνήσει πάνω από 100.000 άνθρωποι.

Πλήθος κόσμου για να προσκυνήσουν

Μέχρι και σήμερα η προσέλευση των πιστών ήταν εντυπωσιακή. Άνθρωποι κάθε ηλικίας ανέμεναν υπομονετικά για να προσκυνήσουν.

Η ουρά ξεκινάει από την αρχή της Μητροπόλεως, πηγαίνει περιμετρικά της πλατείας και καταλήγει στην είσοδο του ναού, όπου γίνεται και είσοδος των πιστών σε γκρουπ των 30 ατόμων, προκειμένου να μπορέσει να υπάρξει κάποια αποσυμφόρηση.

Υπενθυμίζεται πως είναι η 8η φορά που βγαίνει από το Άγιο Όρος η συγκεκριμένη εικόνα και γι’ αυτό τον λόγο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων πιστών και θα βρίσκεται στην Ελλάδα μέχρι τις 15 Μαΐου.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»