Στην εντατική τώρα. Ο Αγγελίδης και οι γιατροί που σηκώνουν τα χέρια ψηλά…

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πώς το κεφάλι του απο την μια πλευρά ήταν παραμορφωμένο. Παρ’ όλα αυτά ζούσε. Αλλά η κατάσταση του ήταν άσχημη. Το χειρουργείο ήταν μεγάλο. Τέσσερις γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν να τον κρατήσουν στη ζωή. Και τα κατάφεραν.

Και δεν μιλάμε για μια επέμβαση αλλά τομές σε 6 διαφορετικά σημεία του κεφαλιού του. Η κατάσταση του είναι πολύ κρίσιμη και το εικοσιτετράωρο αυτό θεωρείται απο τους γιατρούς το πιο κρίσιμο. Θέλουν να δουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του παρουσιαστή στην φαρμακευτική αγωγή και είναι πιθανόν να προσπαθήσουν να πάνε ένα βήμα πιο πέρα. Σκοπός τους; Να τον ξυπνήσουν. Αλλά μέχρι εκείνη την στιγμή ο Κωνσταντίνος είναι στα χέρια του Θεού.

Η εισαγωγή του στην εντατική και η παραμονή του εκεί είναι αδιαπραγμάτευτη καθώς αυτοί οι ασθενείς είναι πολύ ευάλωτοι στις ενδονοσοκομειακες λοιμώξεις. Λοιμώξεις που μπορούν να σε στείλουν στον άλλο κόσμο. Γι΄αυτό και δεν επιτρέπεται να τον επισκεφτεί κανείς πέρα απο την γυναίκα του.

Οι ώρες περνούν πολύ δύσκολα έξω απο την εντατική. Φίλοι και συγγενείς είναι εκεί για να στηρίξουν την γυναίκα του, η οποία προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της…κάποιες στιγμές σπάει. Αλλές χάνεται στις αγκαλιες των φίλων της. Μιλάει με τον γιό της στο τηλέφωνο. Προσπαθεί να δείξει δυνατή. Ζόρικες καταστάσεις. Πολύ δύσκολες.

Ευχόμαστε μέσα απο την καρδιά μας… να τα καταφέρει…ο Κωνσταντίνος και να επιστρέψει στην γυναίκα και στο παιδί του.

Πηγή: gossip-tv.gr

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»