«Στημένος ο τελικός» λένε οι φίλοι της – Η απίστευτη αντίδραση της Ιωάννας Τούνη μετά την ήττα στο «My Style Rocks» (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

Οι θαυμαστές της είναι πεπεισμένοι ότι το αποτέλεσμα του τελικού στήθηκε από την παραγωγή και ότι η… δική τους, Ιωάννα Τούνη, εξασφάλισε πολύ περισσότερες ψήφους από την αντίπαλο της.

Η εν λόγω θεωρία πυροδότησε μεγάλη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους «τουνικούς» και τους «ραμονικούς» να ανεβάζουν τους τόνους, υπερασπιζόμενοι μέχρι τέλους ο καθένας τη βασίλισσά του.

Παρόλο που η Ιωάννα επιθυμούσε διακαώς να κερδίσει τον τίτλο στο «My Style Rocks», οι πιο ψύχραιμοι της παρέας είναι σε θέση να αναγνωρίσουν ότι η νίκη της Ραμόνας ήταν δίκαιη, αφού σε επίπεδο μόδας και στυλ απέδειξε ότι είναι και πιο έμπειρη και πιο δημιουργική από την συμπαίκτριά της.

Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται κατά τα φαινόμενα και η ίδια η Τούνη, που αμέσως μετά τον τελικό της Παρασκευής (22/12) προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram που δείχνει ότι ούτε αδικημένη ούτε στεναχωρημένη αισθάνεται.

«ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ! Γιατί οι μεγαλύτερες νίκες στην ζωή είναι οι άνθρωποι μας… Και εμένα αυτές είναι οι πιο αγαπημένες μου, οι πιο πιο πιο πιο πιο… Ήρθαν Αθήνα αυθημερόν μόνο για να είναι μαζί μου απόψε! Και τις αγαπώ πιο πολύ και από ζεστό τσουρεκάκι με Nutella. Τα κορίτσια μου, οι κολλητές μου!», έγραψε η Ιωάννα που μετά την ήττα, διασκέδασε το φινάλε με της φίλες της σε νυχτερινό μαγαζί.

Πηγή lifenewscy.com

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»