Στιγμές συγκίνησης στην Πάτρα: «Ξύπνησε» ο 11χρονος μετά το ατύχημα με ποδήλατο και ζήτησε παγωτό

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν στην Πάτρα και όλοι είναι πολύ συγκινημένοι.

Τα ευχάριστα

Ευχάριστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του 11χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του, στο Μεσολόγγι. Ο ανήλικος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών και, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, οι γιατροί ξύπνησαν το παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, οι γιατροί που παρακολουθούν τον 11χρονο εκτιμούν ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Στο πλευρό του αγοριού βρίσκονται διαρκώς οι γονείς του.

Τα τραύματα του μικρού

Χθες, αρχικά το παιδί μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας με πολλαπλά τραύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Έγινε αμέσως εισαγωγή του στο χειρουργείο, με την επέμβαση να διαρκεί έξι ώρες. Ειδικοί αγγειοχειρούργοι από το Γενικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» αποκατέστησαν με μοσχεύματα την αρτηρία, ενώ το πολύωρο χειρουργείο συνέδραμαν και ορθοπεδικοί.

Η ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών κλήθηκε να υποστηρίξει το τραυματισμένο παιδί, το οποίο παρακολουθούν ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης και οι συνεργάτες του.

Το παιδί τραυματίστηκε, όταν κάνοντας ποδήλατο σε περιοχή του Μεσολογγίου έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε μάντρα, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά τραύματα.

Related posts

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη: Ο 17χρονος γιος τους “έφυγε” σε τροχαίο & γέμισαν μηνύματα τη στάση να θυμούνται όλοι

Θρήvoς στην Αστυνομία: Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού

Της ακρωτηρίασαν και τα 2 πόδια: Άσχημα νέα για την 20χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα που κατέρρευσε μέσα στη Σχολή της