Στέλιος Ρόκκος: Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του μετά το έμφραγμα

Ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος, μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε στο σπίτι του στην Λήμνο, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας, χθες το βράδυ εσπευσμένα με C-130.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες,  υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου με διάνοιξη της δεξιάς αρτηρίας, ενώ πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του.

Στέλιος Ρόκκος: Tι είπε η σύζυγος του

Στην εκπομπή Open Weekend μίλησε η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα, για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου της.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και μεταφερθήκαμε εκτάκτως από Λήμνο Αθήνα. Περάσαμε μια περιπέτεια όμως όλα είναι καλά. Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή και πλέον αναρρώνει. Το μαγαζί θα μείνει κλειστό αυτό το διήμερο κι επιστρέφουμε την επόμενη εβδομάδα πρώτα ο Θεός!».

Στέλιος Ρόκκος: Η ανάρτηση συνεργάτη του

Στενός συνεργάτης του Στέλιου Ρόκκου ήταν καθησυχαστικός για την περιπέτεια της υγείας του τραγουδιστή. Σε ανάρτηση που δημοσίευσε στη σελίδα του Ρόκκου έγραψε: «Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!».

Σημειώνεται πως η «Πύλη Αξιού», το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης στο οποίο εμφανίζεται αυτή τη σεζόν ο δημοφιλής τραγουδιστής ανακοίνωσε πως θα παραμείνει κλειστό λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα