Στέλιος Ρόκκος: ”Παγωμένη” ολόκληρη η Λήμνος με τον θάνατο του Νίκου Ρόκκου – Πολύ βαρύ πένθος για το νησί του Στέλιου Ρόκκου

Συγκλονισμένο παραμένει το νησί της Λήμνου με την τόσο ξαφνική και στενάχωρη είδηση θανάτου του 50χρονου αδερφού του Στέλιου Ρόκκου, Νίκου Ρόκκου με τον άνδρα να αφήνει την τελευταία του πνοή στη θάλασσα, που είχε πάει για ψάρεμα.

Οι κάτοικοι του νησιού είχαν μεγάλη αγάπη για τον αδερφό του τραγουδιστή, ο οποίος φέτος εξελέγη και πρόεδρος του χωριού του ”Καλλιόπη” έχοντας όραμα και όρεξη να προσφέρει στον τόπο του και ιδίως στους ηλικιωμένους ανθρώπους.

Η μεγάλη θλίψη που προκάλεσε η είδηση θανάτου

Μέσα από δηλώσεις της δημάρχου Λήμνου και το ρεπορτάζ του Mega μεταφέρεται το πολύ βαρύ κλίμα, που επικρατεί στους δρόμους και στην αγορά του νησιού, καθώς ο Νίκος Ρόκκος ήταν πολύ κοινωνικός, αγαπητός στους συντοπίτες τους και ενεργός σε πολλά δρώμενα (δείτε εδώ το αντίο της κόρης του).

Η κίνηση ανθρωπιάς του Νίκου Ρόκκου πριν φύγει από τη ζωή
Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Νίκος Ρόκκος αποφάσισε να κάνει κάτι ξεχωριστό για τους ηλικιωμένους του χωριού του και έτσι, σε συνεργασία με φίλους του, δημιούργησαν έναν χώρο συγκέντρωσης για εκείνους, ώστε να μπορούν να μοιράζονται τις ώρες τους. Δημιουργήθηκε μέσα στο παλιό σχολείο της περιοχής, ένα κτίριο που για χρόνια παρέμενε κλειστό για πάρα πολύ καιρό.

«Συχνά δεν αντιλαμβανόμαστε τον πόνο της μοναξιάς, ιδίως στην τρίτη ηλικία, όταν όλα γύρω μας είναι κλειστά. Ωστόσο, εμείς οι νεότεροι οφείλουμε να αναζητούμε λύσεις και να μην εγκαταλείπουμε κανέναν. Δεν κάναμε κάτι δύσκολο, απλώς έγινε αυτό που έπρεπε», είχε δηλώσει ο Νίκος Ρόκκος στο limnoslive.gr

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα