Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θα ήθελα να τελειοποιήσω τα Ιαπωνικά και τα Μανδαρινικά»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρα από τις χιουμοριστικές του δημοσιεύεις στο twitter και ως διεθνής τενίστας, φαίνεται πως είναι λάτρης των ξένων γλωσσών. Όπως αποκάλυψε μάλιστα  στην επίσημη σελίδα του Australian Open και αναφέρθηκε στο μεγάλο του όνειρο που είναι να μιλάει ξένες γλώσσες.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Oι νέες γλώσσες που θέλει να μάθει

Συγκεκριμένα, θα ήθελε να μάθει να μιλάει Ιαπωνικά και Μανδαρινικά. Αν και ο διεθνής τενίστας έχει ήδη προκριθεί στους «16» και θα προσπαθήσει να κερδίσει μια θέση στα προημιτελικά κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ το πρωί της Κυριακής. Μιλώντας εκείνη την ώρα για τον αγώνα δήλωσε ότι μιλάει Ελληνικά, Ρώσικα και Αγγλικά αλλά δεν του φτάνει αυτό!

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Από τότε που ήμουν παιδί, ήταν όνειρό μου να μιλάω απταίστως πολλές γλώσσες. Δεν είχα την ευκαιρία να τελειοποιήσω αυτές τις γλώσσες που έχω διδαχθεί τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας των ταξιδιών μου. Έχω την τάση να χρονοτριβώ. Αν δεν ήμουν ενεργός τενίστας, σίγουρα θα μάθαινα περισσότερες γλώσσες και θα είχα τη δυνατότητα να επικοινωνώ με περισσότερες κουλτούρες και λαούς του κόσμου. Το βλέπω σαν μια υπερδύναμη. Θα ήθελα να τελειοποιήσω τα Ισπανικά, τα Πορτογαλικά, τα Μανδαρινικά (Κινέζικα) και τα Ιαπωνικά»

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα