Σταύρος Θεοδωράκης: «Πήγα την επόμενη μέρα, έκανα εξέταση και ήταν ένας καρκίνος πολύ επιθετικός. Αλλά όλα είναι καλά»

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4», μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, για πρώτη φορά πώς από τύχη έκανε εξετάσεις και ανακάλυψε πως έπασχε από καρκίνο ενώ πρόσθεσε πως πλέον όλα είναι καλά καθώς τον αντιμετώπισε με επιτυχία.

Σταύρος Θεοδωράκης: Πως ο καρκίνος του άλλαξε την ζωή

Όπως είπε αρχικά: «Ο καρκίνος ήρθε απότομα. Έχει πλάκα αυτό, δεν το έχω ξαναπεί. Έκανα ως αρχηγός περιοδεία στο Γενικό Ναυτικό Νοσοκομείο και ένας νεαρός γιατρός μου λέει: ”Να κάνουμε ένα τεστ;”. Του λέω ”άσε με τώρα”. Και με παίρνει σχεδόν «βίαια» και με πάει για τεστ. Με παίρνει τηλέφωνο την επόμενη μέρα και μου λέει: ”Μπορείτε να ξαναέρθετε να κάνετε την εξέταση, γιατί έχει γίνει λάθος;”. Μου λέει: ”Είναι ένα νούμερο που δεν μπορεί να υπάρχει”. Πήγα την επόμενη μέρα, έκανα εξέταση και ήταν ένας καρκίνος πολύ επιθετικός. Αλλά όλα είναι καλά»

Για την αλλαγή της ζωής του μετά την διάγνωση είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό δεν άλλαξε ιδιαίτερα το αξιακό μου σύστημα γιατί λίγο καιρό πριν με είχε πληγώσει ο θάνατος του πατέρα μου που έφυγε 62 χρονών. Ήξερα ότι ο θάνατος είναι κάτι που υπάρχει εκεί στη γωνία και μας απειλεί όλους. Επηρεάστηκε η ζωή μου από αυτό αλλά δεν έχω καταφέρει να αλλάξω το μόνιμο άγχος που έχω για τη ζωή»

Σταύρος Θεοδωράκης: Δείτε τα video

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα