Στάθης Παναγιωτόπουλος: Συγκινημένη η καταγγέλλουσα, «το τελευταίο δάκρυ ήταν δάκρυ χαράς»

Δικαίωση και συγκίνηση ένιωσε η καταγγέλουσα του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την υπόθεση revenge porn μετά την πενταετή κάθειρξη που του επιβλήθηκε σήμερα από το δικαστήριο.
Ο πρώην παρουσιαστής κρίθηκε ένοχος για κακούργημα με πενταετή κάθειρξη με ανασταλτικό χαρακτήρα και περιοριστικούς όρους. Η συνήγορος της παθούσας, Αντιγόνη Πριλή, δήλωσε πως η γυναίκα ξέσπασε σε δάκρυα δικαίωσης κατά το άκουσμα της ποινής.

«Έκλαιγε από το πρωί γιατί όλο αυτό είναι πολύ ψυχοφθόρο, το τελευταίο δάκρυ της ήταν χαράς και ικανοποίησης.

Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί δικαιωθήκαμε. Αποδείχτηκε ο σκοπος βλάβης, ο οποιος είναι βασικός θεμελιωτικός για τη κακουργηματική μορφή της πράξης, που είχαμε θέσει εξαρχής με την πρώτη μας μήνυση και νιώθουμε δικαιωμένοι από την ορθή απονομή της δικαιοσύνης», σημείωσε.

«Ποτέ δεν της ζήτησε συγγνώμη»

Το γεγονός ότι ο Στάθης Παναγιώτοπουλος δε ζήτησε συγγνώμη στην καταγγέλουσα, έπαιξε τον ρόλο του στην απόφαση του δικαστηρίου, υποστήριξε η δικηγορος.

«Για μια ακόμη φορά σήμερα δε της ζήτησε ποτε συγγνώμη προσωπικά, κάτι που δέχτηκε και το δικαστήριο και συνεκτιμήθηκε», υπογράμμισε η κα Πριλη και πρόσθεσε πως «Είχαμε δει την κοινωνική του αποδοκιμασία, με τις επιχειρήσεις του, με τη δημοσιογραφική του πορεία και αυτό που περίμενε η καταγγέλλουσα ήταν η δικαίωση να έρθει και από τον χώρο της δικαιοσύνης όπως κι έγινε».

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα