Στα μαύρα ο Έβρος: Στην τελευταία της κατοικία η 28χρονη Βίκυ που βρέθηκε μαχαιρωμένη στο στήθος

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα, στην 28χρονη Βίκυ, η οποία βρέθηκε νεκρή στον Έβρο, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος και εκδορές στα χέρια.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στο χωριό Τυχερό μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης από τους κατοίκους του οικισμού και όχι μόνο.

Έβρος: Βουβός ο πόνος στην κηδεία

Η νεαρή γυναίκα αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής, ημέρα κατά την οποία είχε δώσει ραντεβού με φίλους προκειμένου να παρακολουθήσουν έναν τοπικό αγώνα ποδοσφαίρου. Οι δικοί της ανησύχησαν όταν δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο και άρχισαν να τη αναζητούν.

Μία ημέρα αργότερα εντοπίστηκε νεκρή σε χαράδρα της περιοχής Λευκίμη, κοντά στη μοτοσικλέτα της.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία, με την οικογένεια να μην αποδέχεται αυτή την εκδοχή και να πιστεύει πως πρόκειται για δολοφονία.

Έβρος: Τα στοιχεία που δείχνουν αυτοκτονία

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η 28χρονη βρέθηκε με καρφωμένο το μαχαίρι στην καρδιά της καθώς οδηγούσε και πριν πέσει στην χαράδρα από την οποία ανασύρθηκε νεκρή.

Τα σημάδια που υποδηλώνουν αυτοκτονία ήταν 4-5 χαρακιές στον καρπό, πληγές από μαχαίρι στο άλλο χέρι, αίμα στο μηχανάκι αλλά και το μαχαίρι στην καρδιά.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το γεγονός να υπήρξε επιπλέον άτομο στην περιοχή. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 28χρονη Βίκυ αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα, και κυρίως τις τελευταίες ώρες πριν τον θάνατό της.

Ωστόσο, συγγενείς και φίλοι της 28χρονης είναι πεπεισμένοι πως ο θάνατος της κοπέλας δεν οφείλεται σε αυτοκτονία και ζητούν να συνεχιστεί η έρευνα για να φανεί όλη η αλήθεια.

Το προηγούμενο διάστημα, η 28χρονη έδειχνε ευδιάθετη και τίποτα δεν έκανε τους στενούς συγγενείς και φίλους της να κάνουν δεύτερες σκέψεις. Στην αποθήκη όπου κατασκευάζονται και βάφονται άρματα για το φετινό καρναβάλι στο Τυχερό, η αδικοχαμένη κοπέλα περνούσε ώρες τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας, καθώς ήταν επικεφαλής της διοργάνωσης.

Οι Αρχές θεωρούν ότι πολύ σύντομα θα έχουν συμπληρώσει όλα τα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης, με τους γονείς και τους φίλους της αδικοχαμένης Βίκυς να περιμένουν την επίσημη ενημέρωση για τον αναπάντεχο θάνατο που τους έχει συνταράξει.

Related posts

Χίος: Εντυπωσιακή η Πρώτη Ανάσταση – Το σάλτο του «ιπτάμενου ιερέα» από την Ωραία Πύλη

Την Ακολουθία του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Μητσοτάκης, με τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία

Ρίγη συγκίνησης και ευλάβειας: Κατάνυξη στους Επιταφίους όλης της Ελλάδας – Μοναδικές εικόνες