Σπάραξε η αδερφή του 36χρονου Αντώνη στον αέρα του STAR – «Θέλω να πάνε φυλακή! Θέλω τον αδερφό μου, την μάνα μου»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια του Αντώνη, του 36χρονου που το πλήρωμα του πλοίου Blue Horizon έσπρωξε όταν πήγε να μπει στο καράβι με προορισμό την Κρήτη, με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό και να πνιγεί στα απόνερα

Στην κηδεία του τα αδέρφια του ήταν τραγικές φιγούρες, με την αδερφή του και τον έναν αδερφό του να καταρρέουν και να μεταφέρονται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Η αδερφή του, βγήκε σήμερα 11/9 μέσω ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα και σπάραξε στο κλάμα ζητώντας να μπουν φυλακή οι εκείνοι που τον σκότωσαν. Μάλιστα, από το κλάμα “λύγισε” με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να την πάρει αγκαλιά για να την ηρεμήσει.

Ο σπαραγμός της αδερφής του Αντώνη στον αέρα του STAR

«Τους είπα θέλω να πάνε φυλακή. Είναι δολοφόνοι. Έχω χάσει την οικογένειά μου όλη. Τη μάνα μου, τον πατέρα μου, τον παππού μου, τη θεία μου, τη γιαγιά μου. Θέλω δεν θέλω θα βάλω τώρα μαύρα. Δεν θέλω να ξαναβγούν. Να κλειστούν μέσα ισόβια», ανέφερε η Ειρήνη.

«Δεν θέλω. Δεν μπορώ. Θέλω να πάνε φυλακή. Τελειώσαμε. Θέλω τον αδελφό μου», είπε στη συνέχεια με αναφιλητά

Αποκαλύψεις από τον ετεροθαλή αδερφό του

«Είχα επαφές περισσότερο με τη μητέρα μου και λιγότερο με τα παιδιά. Είχε κι αυτή κάποια θέματα, κάποιες φοβίες και δεν πήγαιναν σχολείο. Τα παιδιά ήταν σαν αγρίμια ως προς τον κόσμο απ’ έξω. Ακόμα και εγώ όταν πήγαινα, όταν ήταν μικρά φοβόντουσαν και κρύβονταν. Της είχα πει μην τα κρύβεις και μου έλεγε όχι άσε τα μέσα. Ο Αντώνης ήταν καλό παιδάκι, πήγαινε στα μαγαζιά, έκανε θελήματα στον κόσμο. Του άρεσε να πηγαίνει Αθήνα και Πειραιά να βλέπει κόσμο.

Ό,τι λεφτά μάζευε, πήγαινε επάνω, τα έτρωγε και γυρνούσε ξανά. Ήταν λίγο χαμηλής νοημοσύνης. Τα άλλα παιδιά έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες. Ιδίως μετά που πέθανε η μητέρα μου, ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Τα παιδιά ήταν ξυπόλητα, έμεναν μέσα σε τρώγλες. Τα συναισθήματά μου είναι όπως όταν χάνεται κάθε άνθρωπος, πόσο μάλλον όταν είναι της οικογένειας. Απλά εγώ το έμαθα πολύ ξαφνικά και με ενημέρωσε ένας φίλος μου. Το θέμα είναι να δικαιωθεί το παιδί και κάποιοι άνθρωποι να πάρουν τον δρόμο τους» είπε για τον θάνατο που είχε ο Αντώνης ο ετεροθαλής αδερφός του.

Δείτε το video






Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα