Σπαραγμός στην Κρήτη: Με μαντινάδα το σπαρακτικό «αντίο» της μητέρας στην 2,5 ετών κορούλα της

Θρήνος επικρατεί στην Κρήτη και η μητέρα της μικρούλας την αποχαιρέτησε με μία μαντινάδα που σπαράζει καρδιές και συγκινεί.

Πέθανε το κοριτσάκι που είχε παρασυρθεί από το αγροτικό

Ο πατέρας έκανε όπισθεν με το αγροτικό του, χωρίς να έχει αντιληφθεί την παρουσία του κοριτσιού, με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να την τραυματίσει σοβαρά.

Το 2,5 ετών κοριτσάκι έδωσε γενναία μάχη να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς, όμως δεν τα κατάφερε και υπέκυψε τελικά στα σοβαρά τραύματά της, σήμερα το μεσημέρι, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Οι γονείς της βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που βρήκε την οικογένειά τους, από τη μια στιγμή στην άλλη.

Η μητέρα του κοριτσιού, αποχαιρετά την κόρη της με μια μαντινάδα, όπως αναφέρει το zarpanews.gr. Το «αντίο» της μητέρας στην κορούλα της ραγίζει καρδιές.

«Καλό ταξίδι άγγελέ μου, η μαμά ο μπαμπάς και η αδερφούλα σου, θα σε αγαπάμε για πάντα», αναφέρει η μητέρα του κοριτσιού.

Δειτε τη μαντινάδα

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»