Σπαραγμός στην κηδεία του 11χρονου Λάμπρου: Ντυμένοι στα λευκά και με πολύχρωμα μπαλόνια

Λάμπρος Καλλένος κηδεία: Ο Λάμπρος Καλλένος έδωσε μεγάλη μάχη για τη ζωή του σε τόσο μικρή ηλικία. Ο μικρός έφηβος είχε διαγνωσθεί με μία πολύ σπάνια ασθένεια που έχουν ελάχιστα άτομα και πάλεψε μέχρι τέλους αλλά νικήθηκε. Ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του αποτελούν πολύ φωτεινό παράδειγμα για όλους και σε όλο τον δύσκολο αγώνα κράτησαν μία πολύ θετική στάση ζωής.

Λάμπρος Καλλένος κηδεία: φωτεινό παράδειγμα για όλους- Η σκληρή μάχη για τη ζωή του

Ο 11χρονος Λάμπρος, που “έφυγε” από τη ζωή την περασμένη Κυριακή, σκορπίζοντας τη θλίψη, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία με χειροκροτήματα και μπαλόνια. Ειδικότερα, ο Λάμπρος Καλλένος έδινε σκληρή μάχη με την σπάνια ασθένεια, Kaposi Lymphangiomatosi, από τα πρώτα χρόνια της ζωής του και απέδειξε σε όλους ότι ήταν ένας μεγάλος μαχητής, γι’ αυτό τον αποχαιρέτησαν με χειροκροτήματα. Η οικογένειά του απηύθυνε έκκληση σε όσους παρευρεθούν στην κηδεία, να φορέσουν ανοιχτόχρωμα ρούχα, όπως ήταν και η στάση ζωής του, αλλά και η δική του επιθυμία, στην περίπτωση που άνοιγε τα φτερά του για τους ουρανούς.

Λάμπρος Καλλένος κηδεία: Εικόνες από την κηδεία

Υπενθυμίζεται ότι ο 11χρονος Λάμπρος ήταν ένα χαμογελαστό αγόρι, από το Δάλι και η σπάνια ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε και μάλιστα έπρεπε να νοσηλευτεί στο Ισραήλ για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν μπόρεσε να του στερήσει το χαμόγελο. Η ασθένεια αυτή είναι τόσο σπάνια, που μόνο ακόμη τρία παιδιά παγκοσμίως έχουν διαγνωστεί με αυτή.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα