ΣΟΣ. Η 27χρονη Διονυσία πεθαίνει. Εχει όγκο στον εγκέφαλο και χρειάζεται ΑΜΕΣΑ τη βοήθεια μας

Είναι αλήθεια πως η ζωή πολλές φορές παίζει πολύ περίεργα παιχνίδια. Και τα «παίζει» σε ανθρώπους νέους και γεμάτους με όρεξη για ζωή. Μια ασθένεια είναι αρκετή για να τους κλέψει το χαμόγελο και για να τους αλλάξει τη κοσμοθεωρία. Όσο μακριά και αν φαίνονται αυτές οι ιστορίες είναι μια πραγματικότητα. Σε οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να «χτυπήσει» την πόρτα σε όλους μας. Όπως το έκανε και στην 27χρονη Διονυσία, η οποία δίνει μια πολύ σκληρή «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή. Συγκεκριμένα, διαγνωστηκε με όγκο στο αριστερό τμήμα του εγκεφάλου. Το νεαρό κορίτσι χρειάζεται να χειρουργηθεί άμεσα σε κλινική του εξωτερικού, ωστόσο όπως αντιλαμβάνεστε το χρηματικό ποσό που πρέπει να πληρώσει είναι πολύ μεγάλο. Τόσο η ίδια, όσο και η οικογένεια της δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν. Έτσι μέσα από μια επιστολή ζητάει τη βοήθεια μας.

«Με λένε Διονυσία και είμαι 27 ετών. Τον Νοέμβριο του 2017 διαγνώσθηκα με όγκο στο αριστερό τμήμα του εγκεφάλου. Για την αφαίρεση του όγκου πρέπει να χειρουργηθώ σε νευροχειρουργική κλινική του εξωτερικού στις 6 Αυγούστου 2018. Για να ανταπεξέλθω στα έξοδα της επέμβασης, θα ανοιχθεί ερανικός λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα. Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη και με κάθε βοήθεια η ελπίδα μου για τη θεραπεία μου μεγαλώνει. Για να γίνω καλά και να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου που άφησα στη μέση, για να μεγαλώσω και να γεράσω, για να κάνω οικογένεια και παιδιά, για να ΖΗΣΩ. Για τον αριθμό του ερανικού λογαριασμού θα ενημερώσω εντός των επομένων ημερών. Σας ευχαριστώ από καρδιάς» έγραψε χαρακτηριστικά η Διονυσία.

Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει μπορεί να το κάνει καταθέτοντας το χρηματικό ποσό της επιθυμίας του στον πιο κάτω λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345/005158-60

IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR8301103450000034500515860

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»