Σοκαρισμένοι on air οι συνάδελφοί του Γιώργου Καραϊβάζ στο Star – Βίντεο

Συγκλονισμένοι τόσο η Κάτια Μακρή όσο και ο Βάιος Σύρρος μετέδωσαν, από το δελτίο του Star, την είδηση πως ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε δολοφονηθεί λίγα λεπτά πριν.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ένας από τους πιο γνωστούς αστυνομικούς συντάκτες, έπεσε νεκρός σε ενέδρα θανάτου που του έστησαν έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Ο δημοσιογράφος έφτανε έξω από το σπίτι του όταν δέχθηκε την επίθεση. Είχε μόλις επιστρέψει από την δουλειά του στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Η είδηση έσκασε, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και προσπαθούσαν να διαχειριστούν την πληροφορία που μόλις είχε σκάσει σαν βόμβα και να ανακοινώσουν το θάνατο του συναδέλφου του.

«Είναι ο δικός μας Γιώργος Καραϊβάζ, συνεργάζεται με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, οι τηλεθεατές τον βλέπουν καθημερινά, ασχολείται με πολλές και δύσκολες υποθέσεις όλα αυτά τα χρόνια που από κοινού πορεύεστε στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο ακόμα και να το πιστέψουμε ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι μια είδηση που πραγματικά μας έχει σοκάρει», είπε η Κάτια Μακρή.

Ο Βάιος Σύρρος, έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί στον συνεργάτη του. «Για μας ήταν σοκ! Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την πληροφορία γιατί είναι ένας άνθρωπος που είμαστε μαζί 32 χρόνια. Στην αρχή το θεωρήσαμε ως φάρσα», είπε χαρακτηριστικά.

Συλληπτήριο μήνυμα για τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ εξέδωσε και η ιστοσελίδα που ήταν διαχειριστής και ιδιοκτήτης bloko.gr.

«Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες» αναφέρουν αρχικά οι δύο του φίλοι Σπύρος Λεβειδιώτης και Μανώλης Ασαριώτης.

Δείτε το βίντεο

Πηγή; sofalogia.gr

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»