Σοκάρει ο τελευταίος επιζών από το Μάτι: «Άκουγα ανθρώπους να ουρλιάζουν αλλά δεν υπήρχαν περιθώρια»

Ο ίδιος και η οικογένειά του κατόρθωσαν να σωθούν από θαύμα

Με τρόπο ανατριχιαστικό περιγράφει όλα όσα βίωσε στο οικόπεδο της φρίκης στο Μάτι Αττικής. Πίσω από αυτόν ουρλιαχτά και θάνατος…

Το σπίτι του βρίσκεται στο Μάτι Αττικής. Είδε τον πύρινο εφιάλτη να καταπίνει τα πάντα και έτρεξε να σωθεί. Τα βήματά του, τον έφεραν στο οικόπεδο του θανάτου. Εκεί που μαρτύρησαν 26 άνθρωποι. Ήταν τυχερός επειδή γνώριζε καλά την περιοχή και κατόρθωσε να σωθεί. Ήταν ο τελευταίος ο οποίος μπήκε στο οικόπεδο και κατάφερε να παραμείνει ζωντανός. Όλα όσα περιγράφει καθηλώνουν. Οι στιγμές φρίκης στοιχειώνουν ακόμα τη ζωή του.

«Η φωτιά νόμιζες ότι ερχόταν από τον ουρανό. Μας κύκλωνε χωρίς να μπορούμε να αντιδράσουμε. Πρόλαβα και κατάφερα να φύγω τελευταίος. Κοίταγα πίσω αλλά δεν έβλεπα καννέναν να πλησιάζει. Ήταν ένας εφιάλτης» αναφέρει αρχικά ο τελευταίος άνθρωπος που πέρασε και επέζησε από το οικόπεδο της φρίκης. «Ήταν πανικός με συνεχείς εκρήξεις και φλόγες που μας κυνηγούσαν. Άκουγα ανθρώπους να ουρλιάζουν αλλά δεν υπήρχαν περιθώρια».

Ο ίδιος και η οικογένειά του κατόρθωσαν να διασωθούν. Η σκέψη του ωστόσο βρίσκεται πάντοτε στους 26 νεκρούς και στα μοιραία λάθη τα οποία τους οδήγησαν στον θάνατο.»Δεν έπρεπε να κλείσουν τους δρόμους και δεν έπρεπε να στέλνουν τον κόσμο σε αυτή την περιοχή από τη στιγμή που υπήρχε τέτοια φωτιά».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


 

Πηγή

Related posts

Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ο Τάσος Αρνιακός: «Η ανάσα έρχεται από την Δευτέρα…» – Καιρικό σφυροκόπημα μέχρι το Πάσχα

«Έτρεμε ολόκληρος ο 7χρονος»: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 44χρονη που πέθανε ξαφνικά σε βόλτα με τον γιο της

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»