Σοκάρει ο δολοφόνος της 43χρονης: «Πυροβόλησα και την ξέκανα, αδελφάκι νιώθω πολύ ελεύθερος»

Ο 71χρονος δολοφόνος της 43χρονης συντρόφου του, στη Σαλαμίνα, φέρεται, όχι μόνο να παραδέχτηκε το έγκλημα που έκανε, αλλά να δηλώνει και περήφανος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με οικογενειακή φίλη.

Ειδικότερα, γυναίκα, που ήταν φίλη του θύματος και τον γνώριζε, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», υπογράμμισε ότι επικοινώνησε μαζί του όταν έμαθε την τραγική είδηση και ήταν σε επικοινωνία με τις αρχές, για να τον συλλάβουν.

Όπως επεσήμανε χαρακτηριστικάη γυναίκα «τον πήρα και του είπα “τι έκανες ρε;” Μου είπε ότι δεν καταλάβαινε τι του έλεγα. Όταν του είπα ότι είναι νεκρή, μου είπε “ε πώς κάνεις έτσι, ένας λιγότερος πάνω στη γη”. Τρελάθηκα. Του είπα “δεν ντρέπεσαι; Μόνο αυτό έχεις να πεις;” και μου απάντησε πως δεν έχω αποδείξεις ότι το έκανε εκείνος. Φοβήθηκα πολύ. Πήρα ξανά την αστυνομία και τους το είπα. Μου είπαν να απομακρυνθώ από το σπίτι και να πάω στο αστυνομικό τμήμα Δραπετσώνας και να τον πάρω και πάλι τηλέφωνο».

Πως έγινε η σύλληψη του 71χρονου

Και συνεχίζει η γυναίκα «τον πήρα πάλι τηλέφωνο. Μου είπε “την βρήκα την π@@, την κ@@@, την ξέκανα. Πήγα εκεί στην πόρτα και πυροβόλησα πα πα πα. Το άδειασα τελείως. Αδελφάκι μου νιώθω πολύ ελεύθερος τώρα που στα είπα. Ξαλάφρωσα. Έχω μαζί μου ένα 45αρι κι έξι, επτά σφαίρες. Όποιον βλέπω θα τους πάρει ο χάρος. Χαλάλι της, ας πάω και στο χώμα, ας πάω και στη φυλακή”».

Χάρη σε εκείνη λοιπόν, συνελήφθη ο 71χρονος, καθώς η αστυνομία βρήκε το στίγμα του κινητού του.

Εξάλλου, η εφημερίδα Espresso αποκαλύπτει σε πρωτοσέλιδό της πως ο 71χρονος δολοφόνος στη Σαλαμίνα είναι ανιψιός του πραξικοπηματία, Στυλιανού Παττακού και οδηγός σχολικού λεωφορείου.

Πριν την καταγγελία της άτυχης γυναίκας, o 71χρονος την κακοποιούσε συστηματικά, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να της σπάσει το πόδι.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα