Σοκάρει η Φόνσου για την υπόθεση του Κολωνού: Τι αποκάλυψε στην εκπομπή του Λιάγκα

Άννα Φόνσου: Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την υπόθεση του Κολωνού. Όλη η Ελλάδα τις τελευταίες ώρες παρακολουθεί την πολύκροτη υπόθεση παιδεραστίας, βιασμού, πορνογραφίας και μαστροπείας της ανήλικης χωρίς να μπορεί να πιστέψει όλα όσα ακούγονται.

Άννα Φόνσου: Έχει γνωρίσει τον δράστη και το κοριτσάκι

Μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια πως γνώρισε τον 53χρονο. «Ήρθε στο σπίτι του ηθοποιού. Μου λέει κ. Φόνσου έχετε ανάγκη από χορηγούς; Μπορώ να βρω και να σας ενισχύσω. Να σας φέρω κάτι αναψυκτικά; Θα πάω σούπερ μάρκετ. Και όντως έτσι έγινε. Έφερε τα πράγματα και τα πήγαμε στο σπίτι του ηθοποιού» Συνεχίζοντας η κα. Φόνσου αποκάλυψε ότι της ζήτησε ανα 15 με 20 ημέρες να φέρνει πράγματα. Μάλιστα της φανέρωσε ότι ήταν ιδιοκτήτης ενός σούπερ μάρκετ στον Κολωνό.

Η αγαπημένη ηθοποιός επεσήμανε το γεγονός ότι της μιλούσε συνεχώς στο πληθυντικό. «Μας κάλεσε στο σούπερ μάρκετ του για να γίνει μία διαφήμιση για το μαγαζί του. Ξέρεις να φανεί λίγο. Πήγαμε και μας είχε στρώσει τραπεζομάντιλα. Πάνω είχε κρέας και ψάρια που είχε πάει ο ίδιος να ψαρέψει. Έξω από το μαγαζί είχε όλο αντίκες. Μου έκανε εντύπωση». Η Άννα Φόνσου αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι γνώρισε το κοριτσάκι. «Ήταν ένα κοριτσάκι με ένα ποδήλατο στο μαγαζί. Ήταν ψηλό, έμοιαζε γύρω στα 15. Με πλησίασε και μου είπε “Ήθελα να σας γνωρίσω, έχω επτά αδέρφια. Κάνω θελήματα στον κ. Ηλία.”»

Related posts

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό