Σοκ: Βρήκαν Κρεμασμένη Πασίγνωστη Σχεδιάστρια Μόδας. Δείτε Τι Έγραφε στο Σημείωμα [φωτο]

Ποια η αυτοκτονία της διάσημης σχεδιάστριας μόδας Κέιτ Σπέιντ που συγκλονίζει;

Την εκδοχή της αυτοκτονίας εξετάζει η αστυνομία, μετά την αποκάλυψη ότι γνωστή σχεδιάστρια μόδας βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της το πρωί της Τρίτης.

Πρόκειται για την διάσημη σχεδιάστρια Κέιτ Σπέιντ, η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη στο διαμέρισμά της στην Παρκ Άβενιου της Νέας Υόρκης, σε ηλικία μόλις 55 ετών.

Η Κέιτ Σπέιντ είχε γίνει διάσημη στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν παρουσίασε τις πρώτες τσάντες που είχε σχεδιάσει η ίδια και οι οποίες έγιναν σύντομα ανάρπαστες.

Η Κέιτ Σπέιντ είχε αποσυρθεί από το χώρο της μόδας το 2007, για να μεγαλώσει την κόρη της, αλλά επέστρεψε το 2016 με νέο οίκο μόδας.

Για την ώρα, τα αίτια που την οδήγησαν στην αυτοκτονία δεν έχουν γίνει γνωστά.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η Σπέιντ αυτοκτόνησε και άφησε ένα σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους που την ώθησαν σε αυτήν την απόφαση, σύμφωνα με το CBS New York. Πέθανε σε ηλικία 55 ετών.

Η σχεδιάστρια, το πραγματικό όνομα της οποίας ήταν Katherine Brosnahan, βρέθηκε νεκρή από ένα μέλος του προσωπικού που φρόντιζε το σπίτι της στη Νέα Υόρκη.

Γεννήθηκε το 1962 και ξεκίνησε την καριέρα της ως δημοσιογράφος. Το 1993, μαζί με τον σύζυγό της Andy Spade, ίδρυσε την εταιρία Kate Spade Handbags, την οποία πώλησε το 2007.

Η Kate Spade είχε γίνει αρχικά γνωστή για τις τσάντες που σχεδίαζε, ενώ στη συνέχεια η εταιρία της επεκτάθηκε σε ενδύματα, αξεσουάρ και κοσμήματα.

Η εταιρία άνοιξε το πρώτο της υποκατάστημα στη Νέα Υόρκη το 1996 και πλέον έχει εκατοντάδες καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Το ζευγάρι επέστρεψε στη μόδα το 2016, με την επωνυμία Frances Valentine -το όνομα της κόρης τους.

Πηγή

Related posts

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν