Σοκ στην Καλαμάτα: Έβγαλε όπλο στο «αίμα» του για μια μουριά – Τον πυροβόλησε με καραμπίνα 4 φορές

Συνελήφθη και θα απολογηθεί, ενώ ο αδερφός του νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Του έριξε 4 σφαίρες

Τέσσερις σφαίρες έριξε στον αδερφό του ένας 66χρονος στο χωριό Αλλαγή του Δήμου Οιχαλίας, το απόγευμα Κυριακής (24/9), ύστερα από λογομαχία.

Ο 66χρονος δέχτηκε τους πυροβολισμούς στην κοιλιακή χώρα και τραυματισμένος σοβαρά διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Ευτυχώς, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ το πρωί της Δευτέρας, ο 56χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Για μια μουρια

Τα σπίτια των δύο αδερφών βρίσκονται πολύ κοντά στο χωριό και η διαμάχη τους το απόγευμα της Κυριακής φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ξεκίνησε για μια… μουριά.

Ο καβγάς σημειώθηκε έξω από τα σπίτια τους και κάποια στιγμή ο μικρότερος αδερφός πήρε μια καραμπίνα, την οποία δε δίστασε να στρέψει κατά του αδερφού του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικές υπηρεσίες, ο 56χρονος πυροβόλησε κατά του 66χρονου τέσσερις φορές, πλήττοντάς τον στην κοιλιακή χώρα.

Ο 66χρονος διακομίσθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος σε σταθερή κατάσταση και χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Στο χωριό έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Οιχαλίας, οι οποίοι εντόπισαν τον 56χρονο δράστη στο σπίτι του και τον συνέλαβαν για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Επίσης, βρήκαν το όπλο που χρησιμοποίησε, ενώ από το σημείο του επεισοδίου περισυνέλεξαν τέσσερις κάλυκες. Σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχε παράνομα και 19 φυσίγγια.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας. Από τον εισαγγελέα, όπου οδηγήθηκε χθες ο 56χρονος, παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα