Σοκ Σε Όλη Την Ηλιούπολη Για Τον Θάνατο Του 21Χρονου: «Τραγωδία – Το παιδί ήταν υγιέστατο»

Σοκ Σε Όλη Την Ηλιούπολη Για Τον Θάνατο Του 21Χρονου: «Τραγωδία – Το παιδί ήταν υγιέστατο»

Ανείπωτη τραγωδία.. Πενθεί ξανά όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο..

Σοκαρισμένοι είναι όλοι στην ποδοσφαιρική ομάδα της Ηλιούπολης με τον θάνατο του Αλέξανδρου Λάμπι, ο οποίος κατέρρευσε κατά την ώρα του αγώνα και ο Τάσος Ρουσάκης που τον γνώριζε μιλάει για ένα υγιέστατο αθλητή.

Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, ο Αλέξανδρος Λάμπι, κατέρρευσε μόλις στο πέμπτο λεπτό του αγώνα της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στην Ηλιούπολη και την Ερμιονίδα και κατέληξε. Ο πρώην υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας που αγωνιζόταν, ο Τάσος Ρουσάκης μίλησε στο Sputnik για την απώλεια του 21χρονου άσου, καθώς τον ήξερε προσωπικά.

«Δεν είχε παραπονεθεί για τίποτα»

Ο νεαρός παίκτης αγωνιζόταν από πέρσι στην Ηλιούπολη όταν γενικός υπεύθυνος ήταν ο Τάσος Ρουσάκης και αναφέρεται πως επρόκειτο για έναν καλό αθλητή.

«Δεν είχε τίποτα το παιδί. Δεν είχε παραπονεθεί για τίποτα. Είναι απίστευτο. Μας έπεσε η είδηση σαν τούβλο. Το παιδί ήταν υγιέστατο και καλός αθλητής. Μικρός, μόλις 22 ετών» ανέφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει τη φανέλα των Απόλλωνα Σμύρνης, Καλλιθέα, Εργοτέλη, Αήττητο Σπατών και Ηλιούπολη.

«Χάθηκε χρόνος»

Ο Αλέξανδρος Λάμπι κατέρρευσε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης της Γ’ Εθνικής, όταν πήγε να εκτελέσει πλάγιο άουτ και ο αγώνας διακόπηκε αμέσως και οι γιατροί έσπευσαν να τον επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Απινιδωτής υπήρχε στο γήπεδο και τον έφεραν αργότερα από τα αποδυτήρια.

«Είναι υποχρεωτικό να υπάρχει απιδινωτής υποχρεωτικά ακόμα και την Γ΄ Εθνική. Αν υπήρχε απιδινωτής εκεί που έπρεπε να υπάρχει, ίσως ήταν καλύτερα τα πράγματα, χάθηκε χρόνος» ανέφερε ο νυν ιδιοκτήτης γυμναστηρίου.

«Σημασία έχει το παιδί που έφυγε»

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το ασθενοφόρο πήγε στο γήπεδο περίπου 15-20 λεπτά μετά το περιστατικό και αρχικά εμφανίστηκε μια μηχανή του ΕΚΑΒ και μετά πήγε το ασθενοφόρο.

«Κανονικά θα πάρει ευθύνη και ο γιατρός, καθώς νομίζω είναι δουλειά του γιατρού να είναι ο απιδινωτής για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Σημασία έχει το παιδί που έφυγε. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως λιποθύμησε και πριν από λίγο με ενημέρωσαν πως κατέληξε και έχω σοκαριστεί. Δεν έχω άλλη ενημέρωση. Τραγωδία» είπε η «σημαία» του ιστορικού “Ήλιου”.

Κατέρρευσε πηγαίνοντας για ένα πλάγιο

Στον εξ αναβολής αγώνα της 10ης αγωνιστικής για τον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, η Ηλιούπολη υποδέχθηκε την Ερμιονίδα στο γήπεδο της Ηλιούπολης, όπου εκτυλίχθηκε μια τραγωδία.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο Αλέξανδρος Λάμπι πήγε να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ και κατέρρευσε. Ακολούθησαν δραματικές στιγμές με τους γιατρούς των δύο ομάδων να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ λίγο αργότερα έφεραν και απιδινωτή από τα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με τους αξιωματούχους του αγώνα «ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελάχιστο σφυγμό και χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον» και κατέληξε λίγο αργότερα.

Κάποιες μαρτυρίες αναφέρουν πως το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει στο Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης για περίπου 15 λεπτά.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα