Σοφία Μουτίδου: «Παρότι Αριστερή, κατεβαίνω υποψήφια με τη Γεννηματά και το Κίνημα Αλλαγής»

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε στο Bovary.gr η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου και μίλησε για τόσο για τα παιδικά της χρόνια και το θέατρο, όσο και την απόφασή της να πολιτευθεί στις προσεχείς εκλογές με το Κίνημα Αλλαγής.

Η ηθοποιός μίλησε σχετικά με την αυστηρότητα του πατέρα της αποκαλύπτοντας πως παρότι ο ίδιος ήταν «πασοκτζής», της έλεγε πάντοτε να μην αποκαλύπτει ότι εκείνη στρέφεται προς την αριστερά. «Αυτοπεποίθηση δεν είχα, με τον μπαμπά μου δεν χωρούσε αυτοπεποίθηση. Πάντα αισθανόσουν λίγος. Με μεγάλωσε με τον φόβο, μην πας εδώ, μην πας εκεί, μην πεις ότι είσαι αριστερή… Οι γονείς μου ήταν πασοκτζήδες, εγώ ήμουν αριστερή. Ολα στη ζωή μου ήταν μην. Κι έκανα το αντίθετο. Στο θέμα του θεάτρου είχα αυτοπεποίθηση όχι γιατί πίστευα σε μένα αλλά γιατί το ήθελα τόσο πολύ. Δεν υπήρχε περίπτωση να δεχτώ εμπόδιο… »

Η Σοφία Μουτίδου, μάλιστα, έκανε λόγο και για τα σχόλια τα οποία δέχεται έπειτα από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της με το Κίνημα Αλλαγής, που χαρακτήρισε πολυσυλλεκτικό.

«Κατεβαίνω υποψήφια με την Φώφη Γεννηματά, στην Α΄Θεσσαλονίκης. Παρ΄ότι αριστερή, κατεβαίνω με το ΚΙΝΑΛ γιατί νιώθω ότι είναι πιο χαλαρά εκεί. Πέσαν να με φάνε, δεν με νοιάζει. Το κόμμα είναι πολυσυλλεκτικό. Οταν εκτίθεσαι σε πολύ κόσμο δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους. Αλλο όμως να μου πεις ότι διαφωνείς με την γνώμη μου κι άλλο να μου πεις «καρκίνος να σου’ρθει»… Αυτά τα hate comments που έχω είναι δυσβάσταχτα μερικές φορές. Ο κόσμος βγάζει τόση κακία μέσα στην ανωνυμία. Οταν έσπασα το πόδι μου κάποιος μου΄γραψε «να σπάσεις και το άλλο»… Στην αρχή απαντούσα, τώρα πια όχι. Τελευταίως έχουν πέσει λίβελλοι για το κόμμα, αλλά δεν έχω μπει στην διαδικασία. Ασε που πιστεύω ότι αν πιω καφέ μ΄αυτόν που τα γράφει, μπορεί σε τρία λεπτά να του αλλάξω γνώμη».

Πηγή; diaforetiko.gr

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»