Σκότωσαν την 12χρονη με μία λίμα: Οι δολοφόνοι, δύο συμμαθήτριές της, την χτύπησαν 32 φορές

Η δολοφονία της 12χρονης Λουίζ από δύο συνομίλικές της έχει συνταράξει τη μικρή πόλη της Γερμανίας και βυθίσει στο πένθος τους γονείς της.

Το φρικτό φονικό

Παράλληλα με τον θρήνο για το κορίτσι που μόλις έμπαινε στην εφηβεία, ένα παιδί γεννημμένο το 2010, αμέτρητα είναι τα ερωτήματα για το τι ώθησε δύο άλλα παιδιά, συμμαθήτριές της, ηλικίας 12 και 13 ετών, να την μαχαιρώσουν με απίστευτη βιαιότητα 32 φορές.

Οι γονείς της Λουίζ Φρις είναι συντετριμμένοι. Η κόρη τους, ένα παιδί γεννημένο στις 29 Αυγούστου 2010, είχε πάει για παιχνίδι στο σπίτι μιας φίλης της το περασμένο Σάββατο. Δεν επέστεψε ποτέ. Στον θρήνο για το παιδί τους συμμετέχει σοκαρισμένη όλη η μικρή κοινωνία της πόλης Φρόιντενμπεργκ, των 17.000 κατοίκων στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας στη δυτική Γερμανία. Σε ένα σημείωμα που ακούμπησαν δίπλα σε ένα κεράκι έξω από το σπίτι τους, έγραψαν:

“Τώρα είσαι ένα αστέρι στον παράδεισο”. Στους δημοσιογράφους δεν επιθυμούν να μιλήσουν.

Σε πένθος όλη η πόλη

Μια τοπική εφημερίδα αποτυπώνοντας το βουβό πένθος που βιώνει η μικρή κοινωνία, έγραψε: “Δεν υπάρχουν λόγια για να συλλάβουν το ασύλληπτο. Για εμάς, η ζωή έχει σταματήσει”.

Οι ύποπτοι που έχουν συλληφθεί για τη δολοφονία της 12χρονης Λουίζ έχουν κατονομαστεί. Οι ηλικίες τους προκαλούν τρόμο για το τι μπορεί να κάνουν παιδιά στην εφηβεία. Η Λουίζα Χάλμπερσταντ, 13 ετών, και η Άννα-Μαρία Χόφμαν, 12 ετών, διέπραξαν το περασμένο σαββατοκύριακο, ένα αδιανόητο έγκλημα.

Οι γερμανικές Αρχές εκτιμούν ότι η 12χρονη δολοφονήθηκε από τις συμμαθήτριές της “για λόγους εκδίκησης”, αφού τις “κάρφωσε” σε έναν ενήλικα ότι την εκφόβιζαν επί μήνες, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild.

Η αστυνομία που διεξάγει την έρευνα βρίσκεται ενώπιον νέων στοιχείων για το πώς τα δύο κορίτσια σκότωσαν τη Λουίζ. Όπως προέκυψε από την ανάκριση αλλά και την ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη και την επιτόπια έρευνα, η Λουίζ δέχθηκε 32 χτυπήματα με μία λίμα για τα νύχια. Στη συνέχεια την πέταξαν σε ένα κανάλι μέσα σε ένα τούνελ, δίπλα στις αχρηστευμένες πλέον σιδηροδρομικές γραμμές που περνούν από το κοντινό δάσος.

Την σκότωσαν με λίμα

Εκτός από τα χτυπήματα με τη λίμα, οι δολοφόνοι της Λουίζ της φόρεσαν μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι και η μία είπε στην άλλη “χτύπα την με μια πέτρα ή θα βρεθείς κι εσύ δίπλα της”.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γερμανική αστυνομία, υπάρχουν φόβοι η Λουίζ να ήταν ακόμα ζωντανή όταν την πέταξαν στο κανάλι και να πέθανε υποκύπτωντας στα βαριά τραύματά της αλλά και εξαιτίας των πολυ χαμηλών θερμοκρασιών, υπό το μηδέν, κατά η διάρκεια του σαββατοκύριακου.

Το σημείο που βρέθηκε το πτώμα της 12χρονης Λουίζ απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της μικρής πόλης.

Η εφημερίδα Daily Mail αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι αστυνομικές πηγές της Γερμανίας υποστηρίζουν ότι “η πράξη είναι φρικτή. Ακόμη και έμπειροι αξιωματικοί που έχουν χειριστεί πολλές ανθρωποκτονίες έχουν σοκαριστεί από αυτή τη δολοφονία”. Και προσθέτουν: “Δεν είναι μόνο η ηλικία του θύματος αλλά και ηλικία των υπόπτων για τη διάπραξή της. Αν και αρχικά πιστεύαμε ότι είχε χτυπηθεί με μαχαίρι, πλεόν γνωρίζουμε ότι δέχθηκε χτυπήματα με λίμα για τα νύχια”.

Related posts

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας