«Σκάστε όλοι οι πολιτικοί, σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες»: Ξεσπά η μητέρα του επιζόντα που δίνει μάχη στην εντατική μετά το δυστύχημα-Οι προσευχές μας μαζί του

Όπως έγινε νωρίτερα νεότερο, ευτυχώς τα κατάφερε και βγήκε ζωντανός ένας 20χρονος φοιτητής. Ο 20χρονος φοιτητής είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι του μοιραίου τρένου μετά τη σύγκρουση με εμπορικό στα Τέμπη και η μάνα του ξεσπά σήμερα με ένα δριμύ κατηγορώ

Πως σώθηκε

Ο νεαρός από το Βόλο εκτοξεύτηκε στα χωράφια μετά τη σύγκρουση και τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του και αυτή την ώρα παλεύει για τη ζωή του. Η μητέρα του σε ποστ της στο facebook ξέσπασε: «Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες».


Με τους γιατρούς να δηλώνουν: «Είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι». Μετά από δύο χειρουργεία στο κεφάλι οι θεράποντες γιατροί προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο 20χρονος ταξίδευε για Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει.


Στο καμένο βαγόνι βρισκόταν το κυλικείο, το οποίο ήταν γεμάτο από νέους ανθρώπους και από το οποίο δεν έχει μείνει τίποτα εξαιτίας της σύγκρουσης, καθώς μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα.

Η κραυγή της μάνας

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»