«Σκάω… Φωνάξετε την μαμά μου»: Μητέρα στη Χαλκίδα κλείδωσε το παιδί της στο αμάξι με κλειστά παράθυρα και έφυγε

Τα κλάματα και τα ουρλιαχτά του κοριτσιού ακούγονταν σε μεγάλη απόσταση, προκαλώντας το λιγότερο ανατριχίλα και οργή.

Απίστευτο περιστατικό

Ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στη Χαλκίδα πριν από λίγες ημέρες, ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή (01/10), καθώς η μητέρα του – σύμφωνα με μαρτυρίες σε τοπικό μέσο – το άφησε κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο και απομακρύνθηκε από αυτό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα evima.gr, κοριτσάκι 4 ετών εθεάθη κλειδωμένο σε διπλοπαρκαρισμένο αυτοκίνητο στην οδό Κωνσταντινίδου.

Τα ασταμάτητα κλάματα και τα ουρλιαχτά του κοριτσιού, το οποίο αφέθηκε εκεί λογικά από τους γονείς του στη θέση του συνοδηγού με κλειστά παράθυρα, ακούγονταν σε μεγάλη απόσταση, προκαλώντας το λιγότερο ανατριχίλα και οργή.

«Σκάω… Φωνάξετε την μαμά μου»: Μητέρα στη Χαλκίδα κλείδωσε το παιδί της στο αμάξι με κλειστά παράθυρα και έφυγε
Πηγή φωτογραφίας: shutterstock.com
Ο άνδρας που αντελήφθη το περιστατικό, ανέφερε πως έσπευσε στην γύρω περιοχή για να να αναζητήσει τη μητέρα του, την οποία και εν τέλει βρήκε. Μάλιστα, επισημαίνει πως δεν βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το όχημα. Ο φόβος του για το ενδεχόμενο κάθε λεπτό που περνούσε, τον οδήγησε στο να ψάξει πρωτίστως να εντοπίσει τη μητέρα και να βρει έναν τρόπο να ανοίξει το όχημα και όχι να καλέσει τις Αρχές. Εξηγεί, επίσης, πως το κοριτσάκι ήταν ηλικίας 5 ή 6 ετών, το οποίο και η μητέρα του υποστήριξε πως έστειλε στο αυτοκίνητο προκειμένου να αλλάξει ρούχα, αφήνοντας μάλιστα ανοικτή την πόρτα.

Όπως περιγράφει ο μάρτυρας το παιδί ούρλιαζε έντρομο ζητώντας βοήθεια λέγοντας του ποια είναι η μητέρα του και που βρίσκεται.

«Το παιδί χτυπούσε τα παράθυρα του αυτοκινήτου και φώναζε πως έχει κλειδωθεί και δεν μπορεί να αναπνεύσει, ζητώντας βοήθεια. Εχω κλειδωθεί μέσα …Σκάω ….Φωνάξετε την μαμά μου» είπε χαρακτηριστικά.

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα