Συνελήφθη η μαυροφορεμένη γυναίκα που χαράκωνε βρέφη σε εμπορικό κέντρο

Τέλος στον τρόμο που είχε καλλιεργηθεί τις τελευταίες μέρες από καταγγελίες ότι μια μαυροφορεμένη γυναίκα χαρακώνει μωρά σε χέρια και σε πόδια σε γνωστό εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημητρίου έβαλε η αστυνομία, καθώς προχώρησε στη σύλληψη μιας ύποπτης. 

Με βάση τις πληροφορίες, έπειτα από τις καταγγελίες των έντρομων μαμάδων για τις επιθέσεις, αστυνομικοί με πολιτικά βρίσκονταν στο εν λόγω εμπορικό κέντρο, έτσι ώστε να βρουν τη γυναίκα και να τη συλλάβουν προτού κάνει περισσότερο κακό και σε άλλα μωράκια.

Οι υποψίες τους πως θα συνεχίσει να κινείται στον ίδιο χώρο επιβεβαιώθηκαν και την Τετάρτη, μαμάδες την αναγνώρισαν στο εμπορικό κέντρο και προτού προλάβει να χαρακώσει άλλο ένα μωρό, οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν. 

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν έντονες. Οι γυναίκα αντιστάθηκε με έντονο τρόπο στους αστυνομικούς, ξεκίνησε να φωνάζει και τελικά όταν είδε πως δε μπορεί να κάνει κάτι, τους ακολούθησε στο αστυνομικό τμήμα. 

Η ίδια δεν έχει ομολογήσει πως χαράκωνε τα μωρά, ωστόσο φέρεται να υποστήριξε πως τα γρατζούναγε με τα νύχια της και πως αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 

Η αστυνομία επιβεβαιώνει την προσαγωγή της 55χρονης, που χαρακτηρίζεται ως ύποπτη. 

Υπενθυμίζουμε πως πριν από μερικές μόλις μέρες σε εμπορικό κέντρο του Αγίου Δημητρίου μια μαυροφορεμένη γυναίκα, χωρίς να γίνει αντιληπτή, χαράκωσε με αιχμηρό αντικείμενο τα χέρια και τα πόδια ενός βρέφους μόλις λίγων μηνών.

Η μητέρα του έντρομη αντίκρυσε τις χαρακιές και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Παρόμοιες καταγγελίες έγιναν αργότερα και από ακόμη 2 μητέρες και αντίστοιχες επιθέσεις από μια μαυροφορεμένη επίσης γυναίκα σε μεγάλο κατάστημα στον Άλιμο.

Τελικά ύστερα από συντονισμένες κινήσεις, η αστυνομία κατόρθωσε να φτάσει στα ίχνη της και να τη συλλάβει.

Πηγή

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα