Σήμερα η κηδεία της Δέσποινας Παπαδοπούλου – Γιατί θα ταφεί χωριστά από τον δικτάτορα σύζυγό της

Σήμερα θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία για την Δέσποινα Παπαδόπουλου, που απεβίωσε το περασμένο Σάββατο. Γιατί δεν θα ταφεί μαζί με τον σύζυγό της.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου πέθανε σε ηλικία 93 ετών η σύζυγος του πρωτεργάτη της Χούντας της 21ης Απριλίου Γιώργου Παπαδόπουλου, Δέσποινα Παπαδοπούλου, έπειτα από σύντομη νοσηλεία στοστην Α’ Παθολογική του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς». Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα Κηφισιάς και στη συνέχεια η σορός της θα ενταφιαστεί στο Κοιμητήριο Νέας Ερυθραίας.

Γιατί θα ταφεί χωριστά από τον δικτάτορα σύζυγό της

Όπως διαβα΄ζουμε στο Pelop.gr η οικογένεια της εκλιπούσης αποφάσισε να μην ταφεί στον ίδιο τάφο με τον δικτάτορα άνδρα της, ο οποίος βρίσκεται ενταφιασμένος στο Α΄ Νεκροταφείο. Μπορεί να έχουν περάσει 24 χρόνια από την κηδεία του άντρα της, η οποία είχε εξελιχθεί σε συγκέντρωση νοσταλγών της χούντας με συνθήματα και πυροβολισμούς στον αέρα, όμως προφανώς η οικογένεια της Παπαδοπούλου δεν θα ήθελε να υπάρξουν ανάλογες εικόνες και το μεσημέρι της Τρίτης. Για αυτό πήρε και την απόφαση η Δέσποινα Παπαδοπούλου να μην είναι στον ίδιο τάφο με τον άνδρα της.

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα