«Σε τι σπίτια μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά;» Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με το περιστατικό κακοποίησης γάτας

Κατερίνα Καινούργιου: Η δημοφιλής παρουσιάστρια με την πρωινή επιτυχημένη εκπομπή Super Κατερίνα, είναι πολύ αγαπητή από το κοινό για την απλότητα και το χιούμορ της. Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε θέμα συζήτησης από τα μέσα πρόσφατα, όταν σχολίασε την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από τον πρώην σύντροφο της ίδιας Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η Κατερίνα και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ήταν για χρόνια ζευγάρι και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να την κατηγορήσουν για ζήλια για το ευτυχισμένο ζευγάρι και κακεντρέχεια.

Κατερίνα Καινούργιου: Άφωνη στον αέρα της εκπομπής

Τον γύρου του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα σοκαριστικό βίντεο στο οποίο μαθήτρια από την Κρήτη κλωτσάει σε μεγάλη απόσταση ένα γατάκι, με τα φαινόμενα κακοποίησης των ζώων να πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερο.

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω βίντεο, φαίνεται μία παρέα κοριτσιών στο Ρέθυμνο να δελεάζουν με χάδια ένα γατάκι κοντά τους το οποίο και η μία από τις κοπέλες το κλωτσάει με δύναμη μακριά όσο οι φίλες της γελούν. Το στιγμιότυπο αυτό προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 9/9 στην εκπομπή Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου να δείχνει σοκαρισμένη.

«Αυτά συμβαίνουν σε σχολείο; Το σταματάμε τώρα για να μην ξαναδούμε την εικόνα παρόλο που πρέπει να τα δείχνεις για να δεις τη βαρβαρότητα και τη χυδαιότητα, δεν το χωράει ανθρώπινος νους ότι είναι κοριτσάκια ανήλικα. Σε τι σπίτια μεγαλώνουν αυτά τα παιδιά», είπε άφωνη η παρουσιάστρια.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»