Σε σοκ η Λαμία! Δεν έφερε κακώσεις η άτυχη μητέρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον μυστηριώδη θάνατο

είδηση συγκλόνισε τη Λαμία. Μια μητέρα δύο παιδιών έχασε τη ζωή τους αιφνίδια, ενώ βρισκόταν για φαγητό με έναν άνδρα που είχε γνωρίσει λίγο νωρίτερα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο 48χρονος και η 46χρονη διασκέδασαν μαζί σε νυχτερινό μαγαζί στην πλατεία Λαού. Στη συνέχεια πήγαν για φαγητό. Η άτυχη 46χρονη έχασε τότε τις αισθήσεις της. Ο συνοδός της τη μετέφερε στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό του, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Παθολογικά τα αίτια;
Ο άνδρας κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι είχαν γνωριστεί λίγο νωρίτερα και η γυναίκα του είχε προτείνει να πιουν ένα ποτό. Όπως είπε, του μίλησε για τα παιδιά της, αλλά δεν ανέφερε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Σύμφωνα με την κατάθεση του μάρτυρα η γυναίκα άρχισε ξαφνικά να βγάζει αφρούς από το στόμα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατος της 46χρονης εικάζεται ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η άτυχη μητέρα δεν έφερε κακώσεις στο σώμα της. Την υπόθεση ωστόσο θα «φωτίσει» ο ιατροδικαστής όταν διενεργήσει την νεκροψία – νεκροτομή.

Πηγή: tvstar.gr

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα