Σε ένα θαύμα ελπίζει η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου: Φόβοι για πιθανές ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις

Ενα θαύμα. Αυτό περιμένει η οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού. Το “παιδί του λαού” είναι στις καρδιές και στις προσευχές όλων μας!

Η κατάσταση της υγείας του

Μπορεί ο 88χρονος ηθοποιός να άνοιξε τα μάτια του ανήμερα τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με όσα αποκλειστικά έγραψε η «Espresso», δίνοντας μια αχτίδα ελπίδας στους εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ωστόσο τόσο οι οικείοι του όσο και οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί για το τι θα επακολουθήσει τις επόμενες ημέρες.Το γεγονός ότι περνούν οι μέρες και παραμένει διασωληνωμένος (με όλο το ιατρικό προσωπικό να είναι από πάνω του) αυξάνει τους φόβους για πιθανές ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, με τον οργανισμό του να είναι αδύναμος λόγω της μεγάλης χρονικής διάρκειας στην οποία βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η πολυαγαπημένη του σύζυγος Εριφύλη, τα παιδιά και τα εγγόνια του μεγάλου ηθοποιού μαθαίνουν νέα από τους θεράποντες ιατρούς, οι οποίοι καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε ο Νίκος Ξανθόπουλος να επιστρέψει στο σπίτι του. Αλλωστε στο κτήμα του στην Παιανία τα πάντα έχουν τη σφραγίδα του!

Δεκάδες είναι και τα τηλεφωνήματα που δέχεται καθημερινά η οικογένεια του Νίκου Ξανθόπουλου από φίλους και γνωστούς από όλη την επικράτεια, που επιθυμούν να μάθουν νέα για το πάλαι ποτέ «παιδί του λαού». Ωστόσο, είναι λακωνικές οι δηλώσεις που γίνονται, καθώς δεν υπάρχει καμιά εξέλιξη στην πορεία της υγείας του, έτσι ώστε να μπορούν να δώσουν μια σαφή εικόνα στο ευρύτερο κοινό.Σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν από πολύ στενά φιλικά πρόσωπα του Νίκου Ξανθόπουλου στην «Espresso», μεγαλύτερη αγωνία έχουν κυρίως εκπρόσωποι του Ποντιακού Ελληνισμού και μετανάστες της Γερμανίας και της Αυστραλίας, εκεί όπου ο Νίκος Ξανθόπουλος μεγαλούργησε τα χρόνια της δόξας του όσο κανένας άλλος Ελληνας καλλιτέχνης.

Related posts

Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας: Νεκρό έμβρυο σε αποχέτευση κτιρίου, σε σοκ ο υπάλληλος καθαριότητας που το βρήκε

Μήτροπολίτης Πατρών: Πόλεμος κατά πατρίδας και Ορθοδοξίας, αντισταθείτε

Λαγούμια τέλος για τον παλαιοχριστιανό Μανώλη – Ψάχνει άμεσα σπίτι και δουλειά