Σε άσχημη κατάσταση η Πισπιρίγκου: Ο πραγματικός λόγος που ο Μάνος Δασκαλάκης δεν εμφανίζεται πλέον στο δικαστήριο

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, συνεχίστηκε σήμερα Τετάρτη 29/3, με τις καταθέσεις τριών γιατρών για την υπόθεση του θανάτου της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας Δασκαλάκη, της μικρής Τζωρτζίνας, με τον δικηγόρο του πατέρα να κάνει δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια.

Τι ανέφερε ο δικηγόρος του Δασκαλάκη

Ο συνήγορος του Μάνου Δασκαλάκη μιλώντας στα τηλεοπτικά συνεργεία έκανε γνωστό τον λόγο που ο πατέρας των τριών κοριτσιών δεν παρίσταται πλέον στις ακροαματικές διαδικασίες.

«Ο κύριος Δασκαλάκης έχει βρει δουλειά. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έρχεται το τελευταίο διάστημα στο δικαστήριο. Σε επόμενες συνεδριάσεις, σε κάποιους συγκεκριμένους γιατρούς θα πάρει άδεια από τη δουλειά του και θα είναι εδώ. Και φυσικά αν κληθεί από το δικαστήριο ξανά. Αυτός ο άνθρωπος προσπαθεί να πατήσει στα πόδια του και δυσκολεύτηκε πάρα πολύ για να βρει δουλειά» υποστήριξε ο κ. Γεωργακόπουλος ενώ συμπλήρωσε μεταξύ άλλων όταν ερωτήθηκε για το είδος της δουλειάς του πρώην ποδοσφαιριστή και τραγουδιστή:

«Έχει βρει εργασία ως επιθεωρητής σε μια μεγάλη εταιρεία. Γνωρίζουμε που αλλά δεν υπάρχει λόγος να το πούμε. Είναι επιθεωρητής. Πάει και επιθεωρεί κάποια καταστήματα. Αυτή είναι η εργασία του Μάνου Δασκαλάκη».

Related posts

Νέος δυνατός σεισμός πριν από λίγο – Μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους

Τραγωδία στη Σάμο: Μπήκε στη θάλασσα να σώσει τη γυναίκα του και πνίγηκαν και οι 2

Ήθελε να προειδοποιήσει αλλά δεν πρόλαβε: Ανατριχιάζει η ανάρτηση της 36χρονης λίγες ώρες πριν το φονικό στην Αμφιλοχία