«Σας εκλιπαρώ να τον έχετε στις προσευχούλες σας»: Ξανά στο χειρουργείο ο 11χρονος Κυριάκος

Ο Κυριάκος είναι ένα 11χρονο αγόρι που έχει τραβήξει πολλά τον τελευταίο καιρό αλλά δεν το βάζει κάτω και χαμογελάει. Εχει παλέψει σκληρά με τον παιδικό καρκίνο και αυτή τη φορά όπως έκανε γνωστό ο πατέρας του βρίσκεται ξανά στο νοσοκομείο και ζητά την προσευχή και βοήθεια όλων μας.

Ξανά στο νοσοκομείο ο Κυριάκος

Το παιδί, το οποίο βρίσκεται εδώ και καιρό στη Γερμανία, διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με έναν πολύ επιθετικό όγκο στον εγκέφαλο, τον οποίον πρέπει άμεσα να χειρουργήσει.Έτσι, η οικογένειά τους μας παρακαλεί για μια προσευχή που θα σώσει τον μικρό Κυριάκο που θα πραγματοποιήσει σήμερα την κρίσιμη χειρουργική επέμβαση.

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πατέρας του ζητεί από τον κόσμο να κάνει για τον μικρό Κυριάκο έστω μια προσευχή καθώς ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση στον σπόνδυλο.

“Χρειαζόμαστε ακόμα μια φορά την προσευχή σας. Ο καρκίνος του Κυριάκου μας έκανε μετάσταση και στον σπόνδυλο αυτή τη φορά και είναι πολύ κρίσιμα. Αύριο μπαίνει για ακόμα ένα χειρουργείο σας εκλιπαρώ να τον έχετε στις προσευχούλες σας! Εύχομαι η γέννηση του Χριστού μας να σημαίνει και για εμάς….”

Η ανάρτηση στο Facebook

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα