Σάλος στην κηδεία πιλότου Ευστάθιου Τσιτλακίδη: Το χειροφίλημα του Φραγκούλη Φράγκου στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου – Έκπληκτος ο Μιχάλης Κατρίνης

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα, συγγενείς και φίλοι στον 31χρονο σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη, στο Νευροκόπι της Δράμας. Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης.

Κηδεία 31χρονου: Το χειροφίλημα στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Μέσα εκείνους που βρέθηκαν στη Δράμα για την κηδεία του 31χρονου πιλότου ήταν και ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, πρώην υπηρεσιακός υπουργός Άμυνας, στρατηγός εν αποστρατεία, Φραγκούλης Φράγκος.

Το στιγμιότυπο που προκάλεσε αίσθηση ήταν αυτό με τον Φράγκο Φραγκούλη να κάνει χειροφίλημα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, υπό το… έκπληκτο βλέμμα του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κατρίνη.

Ο φωτογραφικός φακός έχει «συλλάβει» τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να κοιτά… καλά καλά προς το μέρος της Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς εκείνη δεχόταν το χειροφίλημα του πρώην αρχηγού ΓΕΣ…

Κηδεία 31χρονου: Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»