Σάλος με τον Φιλιππίδη: “Από την καρδιά του κόσμου δεν θα με βγάλουν, εγώ δεν είμαι Μπέζος!”

Ξεκίνησε χθες η απολογία του γνωστού Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος με πολλά ξεσπάσματα κατά τη διάρκεια της προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Όσα είπε στην απολογία του

Με αρκετά ξεσπάσματα και έντονα φορτισμένες στιγμές συνέχισε την απολογία του ο Πέτρος Φιλιππίδης, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο. «Ποιος τα λέει αυτά; Ο Τσαρούχας; Ο Μπιμπίλας; Ο Μπουρδούμης; Ένας δεν ήρθε μόνος του να μου πει τίποτα! Η Τζένη Διαγούπη που ερχόταν στο γύρισμα και μου έτριβε τα πόδια; Ξαφνικά ανακάλυψε κι αυτή ότι είμαι βιαστής; Θέλουν να ξεχάσουμε το παρελθόν τους! Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δε λέω ότι δε μου στοιχίζει. Με στεναχωρεί. Από την μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δε θα με βγάλουν ποτέ! Ότι κι αν γίνει! Ότι κι αν βγάλετε! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είναι σαν το Μπέζο! Μυστήριος. Με αγαπούν!».

Σε σημείο της απολογίας του έκλαψε και είπε προς τους δικαστές: «Έχω πολλά μέσα στην ψυχή μου δυο χρόνια. Δεν αντέχω άλλο, θέλω να πάω σπίτι μου. Είναι δυνατό 60 χρόνων άνθρωπος να λέω τέτοια πράγματα; Δεν είμαι βιαστής. Κάντε ότι θέλετε». Ο κατηγορούμενος απάντησε και στο γιατί έστειλε εξώδικο στα κανάλια πριν κληθεί από εισαγγελέα, αποδίδοντας το σε τηλεφώνημα του Γιώργου Λιάγκα. «Με πήρε ο Λιάγκας και μου λέει λένε για σένα, πρέπει να κανείς κάτι».

Related posts

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν