Σάλος με τον Ερντογάν και την υγεία του: Έπαθε έμφραγμα; Οι πρώτες δηλώσεις του Οκτάι

Η ακύρωση της σημερινής επίσκεψής του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φούντωσε τις φήμες για έμφραγμα και βαριά ασθένεια.

Χθες το βράδυ τοποθετήθηκε ο Οκτάι

«Ο Πρόεδρός μας είναι πολύ καλά στην υγεία του. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία. Είχε ένα ελαφρύ κρυολόγημα», σχολίασε ο Οκτάι. Παράλληλα στη δήλωση της Διεύθυνσης Επικοινωνιών της Προεδρίας, τονίστηκε ότι οι ισχυρισμοί ότι «ο Πρόεδρος Ερντογάν έπαθε έμφραγμα και νοσηλεύτηκε δεν αληθεύουν» και ανέφερε ότι «θα παραστεί στην τελετή πρώτης φόρτωση καυσίμου στον πυρηνικό σταθμό Ακουγιού, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά αύριο Πέμπτη».

Ο Διευθυντής Επικοινωνιών του Τούρκου Προέδρου, Φαχρετίν Αλτούν, έκανε επίσης δήλωση σχετικά με τους ισχυρισμούς, από τον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Απορρίπτουμε κατηγορηματικά αυτούς τους αβάσιμους ισχυρισμούς για την υγεία του Προέδρου μας, κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Όση παραπληροφόρηση και αν διαδώσουν, δεν θα μπορέσουν να αλλάξουν το γεγονός ότι το τουρκικό έθνος στέκεται δίπλα στον ηγέτη του και ότι ο Ερντογάν και το AKP θα βγουν νικητές στις εκλογές της 14ης Μαΐου» σχολίασε.

Στο ίδιο μήκος και ο εκπρόσωπος Τύπου του AKP Ομέρ Τσελίκ, που μίλησε για «ανήθικες ψευδείς ειδήσεις» σε ξένα ενημέρωσης. «Ο Αξιότιμος Πρόεδρός μας βρίσκεται στο καθήκον του. Μετά από λίγη ξεκούραση, θα συνεχίσει τα προγράμματά του με τον ίδιο τρόπο. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στις ευχές και τις προσευχές του έθνους μας για υγεία και ευημερία. Ευχαριστούμε για τις ευχές από διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο» σχολίασε.

Δείτε τις σημαντικότερες αναρτήσεις

Related posts

Συγκίνηση στο Ναύπλιο: 25χρονος Βορειοηπειρώτης βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος με 13 νονούς

Δε δίνει καμία ανάσα ο Γιάννης Καλλιάνος: «Για ένα 24ωρο μόνο θα βελτιωθεί η κατάσταση και από βδομάδα τα φαινόμενα…»

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα