Σάλος με την ανάρτηση του Δημήτρη Παπανώτα με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και τα Καναντέρ

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό έκανε μία ανάρτηση που προκάλεσε πολλά σχόλια, με άλλους χρήστες να τον στηρίζουν και άλλους όχι.

Σάλος με τον Παπανώτα

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας δημοσίευσε στο προφίλ του στο instagram μία φωτογραφία του Γεώργιου Παπαδόπουλου στην οποία δήθεν ο δικτάτορας λέει «Τι έγινε παιδιά; Ακόμα με τα Canadair που αγόρασα είστε;».

«Από την μία γελάς πικρά από την άλλη αναρωτιέσαι που πήγαν τόσα λεφτά που πλήρωσες τόσα χρόνια φόρους στο κράτος. Και αισθάνεσαι ντροπή και το αίσχος της κατάστασης» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής του ο συνεργάτης της εκπομπής Happy Day.

Πολλοί ήταν οι χρήστες που σχολίασαν αρνητικά την ανάρτησή του με τον ίδιο να απαντά σε κάποια από τα σχόλια.

«Είσαι πολύ χαζός για να ανεβάζεις τον αρχιφασίστα και να τον ξεπλένεις ταυτόχρονα» του έγραψε ένας ακόλουθός του με τον Δημήτρη Παπανώτα να απαντά «το χαζός στο επιστρέφω. Διότι φαίνεται κατανοείς πως είναι δυνατόν η δημοκρατία να σε αφήνει σνυπεράσπιστο, σε οποιονδήποτε κίνδυνο, τον οποίο η χούντα είχε αντιμετωπίσει σοβαρά».

«Η μαμά μου έλεγε ότι χάρη στον Παπαδόπουλος έχουμε ρεύμα και νερό στο χωριό μας τουλάχιστον αυτός κάτι έκανε μετά από αυτόν τι έκανε μόνο να τρώνε ξέρουν έδωσαν ελευθερία πολύ και καθένας κάνει ότι θέλει κάτι ήξερε και ήταν τόσο αυστηρός. Γενιές και γενιές μετά ούτε την Ελλάδα δεν ξέρουν να φυλαξουν» του έγραψε μία άλλη ακόλουθός του με τον ίδιο να σχολιάζει «δυστυχώς».

Related posts

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για την Μαριάννα Τουμασάτου: Το σπαρακτικό μήνυμα για την απώλεια που βύθισε στο Πένθος την διάσημη ηθοποιό

Ραγίζουν καρδιές στην Κρήτη: Ο 17χρονος γιος τους “έφυγε” σε τροχαίο & γέμισαν μηνύματα τη στάση να θυμούνται όλοι

Θρήvoς στην Αστυνομία: Πέθανε μπροστά στον άντρα της 46χρονη αξιωματικός, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού